COLECTAREA UNUI PROGRAM DE GUVERNARE MAI BUN SI PENTRU REZULTATE

 

Colectarea Unui Program de guvernare mai bun, pentru mai multe rezultate se cauta acum prin partidele politice parlamentare. Ne este vorba despre acest Program de Guvernare care a schimbat trei guverne si nu au facut nimic pentru electoratul de partid al tuturor partidelor politice. Programul de guvernare al PSD-ALDE din 2016, pentru 2020, nu isi onoreaza de loc promisiunile electorale, situatie de urgenta a spitalelor din Romania, cu fara medicii si spitale regionale si mai ales nu se construieste nicio bucata de infrastructura de drumuri grele si regionale, pe banii europeni. Marile proiecte de infrastructura au fost sistate din cauza coruptiei si lipsa de credibilitate politica a Guvernului in fata organele Comisiei Europene. Schimbarea Guvernului PSD 2, pentru Guvernul PSD 3, pentru pilonul de pensii mai mici si pentru cele mai slab programul de formare continua a somerilor pe temen durabil inca merge mai departe.

Milioane de romani nu sunt de loc asistenati sociali, si nu au de loc bani de loc. Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, recunoaste ca Romania nu are mai mult de 0,2 la suta , din populatia tarii asistati sociali. Lipsa de actiune si politicii publice ale Guvernelor locale si cel central, reduce in paln ordinele de promovarea investitii ca o bomba cu ceas. Nu avem de loc miliarde de euro pentru, a chema investitii serioase pentru piata muncii, astfel incat milioane de beneficierii nu au de loc ajutor social din partea Statului (Guvernul PSD). In anul 2016, s-a instalat o majoritatea parlamentara tot mai confortabila si care efectiv nu face nimci, decat destabilitarea tarii si mai ales cea mai mare instabilitate guvernamentala.

Guvernele tuturor partidelor penale, guverneaza acum piata publica cu cele mai multe proteste de strada, pentru ca in afara de politicii publice si bursa ocuparea fortei de munca pentru noi locurilor de munca este activata in procesul de guvernare. Inalta majoritatea parlamentara al penalilor cu carnete politice la procuratura pentru turnuri de evaziuni fiscale si lipsa de predictibilitate si promovarea unor astfel de investitii sociale se afla la moda. Romanii nu au de loc incrrdere in sistemul de asistenta sociala, fiind cele mai corupt sistem si care nu produce de loc securitate sociala asupra individului.

Pentru schimbarea Guvernului PSD/ALDE este nevoie de o noua organigrama politica, o noua trategie si un nou program de guvernanta economica. Pentru a defini, o noua majoritate politica , axele ar trebuie o noua strategie si astfel sa fie cu chef fe guvernare si nu pentru alte noi crize economice, puls crize politice durabile. Milioane de romani nu au de loc locuri de munca in anul 2018, pentru 2020, din cauza fortelor politice din Parlament, care nu croieste initiative legislative si politicii sociale pentru o munca excelenta pe care trebuie zidita din anul 1989.Relatia Guvernul PSD>ALDE cu mediul de afaceri este un pe baza de noi taxe si poveri fiscale de lux, nu se vrea cooperare cu organele statului pentru reducerea evaziunii fiscale si mai multe controale la firmele mari, care duce tot profitul din vanzari asupra firmele mame. Deoarece, Inalta Comisia de Control Juridic din Camera Deputatilor, a modificat Codul de Procedura Civila si Penala, in favoarea incuplatilor si pentru a fii mai multi clinetii cu dosarele epenale la trimiterea lor la parnaie. Ministerul Muncii si cel al Ministerul Justitiei Publice ar trebuie sa creeze un cadrul legislativ in favoarea majoritatea romanilor saraci, care nu au de loc ajutor si protectie din partea Constitutiei, atat in ce priveste munca pe piata muncii si cat mai ales referitoare la drepturile si libertati comunitare.

Lipsa de firme cu activitate de miliarde de euro, pe piata economiei, in ce arata ca ar juca programul de guvernare este tot mai initila. relatia mediul de afaceri cu organele statului, sunt zero. Demiterea Guvernului PSD, este o punga de oxigen si o noua forma de cresterea economica pentru cresterea nivelului de trai in anul 2018. Motivul de ce nu sa nu guverneze, Guvernul PSD,pentru tara este sa nu vina lumea la vot si sa voteze cu alte partide politice si sa arunce oferta politica tot mai expirata .

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !