UN NOU GUVERN DE LA LEGALIZAREA CLINETELI POLITICE VINE LA GUVERNARE PETRU NIMIC

O Guvernare falimentara s-au grabit sa faca noi runde de negocieri politice cu alte partide politice, care inca nu sunt la guvernare s-un gandit sa vina la guvernare pentru o criza economica. Criza politica este generate de liderii politici ce sunt suboameni si viermi politici, nu au Programe de guvernare pentru combaterea crizei politice si pentru pact de stabilitate si buna guvernare. Criza politica dintre PSD is ADLE este pentru vânzarea unor tone de voturi pentru alte noi promisiuni electorale. Lipsa serioasa de calitate politica denota o carte de vizita a liderii politici ce vor numai putere si numai interese si trafic de influenta al clientelei politice meschine. Romania , in 30 de ani, de la noua politica de tara nu a realizat nimic decat numai elite penale si sub oameni cu acte de corupției pentru trafic de afaceri de contracte publice.

Despre marele pact intre partidele politice care s-au vandut pentru cateva zile la un Guvern care mai are doar mai mult de alt guvern sa guverneze. Pactele politice intre partidele politice nu au valoare politica electorala si de plătirea de conturi electorale. Lipsa unei Guvernării nule si respectarea angajamentelor sociale au generat numai lovituri si conflicte intre vânzători de tara. Avem foarte muti vânzători de tara si traficanți de organe vie si care inca mai cer voturile romanilor la alegerile de stat in anul 2019.

Dupa 30 de ani de numai nimicuri si alternativa politica pentru nimic a scăzut regretting de tara si de buna factura politica pentru Romania. Romania si regimul post decembrist trebuie sa faca pacte de colaborare cu partidele politice pentru bunăstarea nivelului de trai si pentru a da posibilitate unor noii oameni in viata politica, pentru combaterea rasismului politic si pentru eliminarea clientelismului de pe butoanele de guvernare politice, a pilelor si a sub oameni si viermi si jeguri cu fara scrupule. Nici alternativa politica acum si schimbare politica serioasa si semnificativa nu se poate realiza cu nici o măsura buna luata in numele tuturor romanilor, de asta e nevoie de contracte de col oboare cu partidele politice, sa guverneze cu politici publice, proiecte si acte normative legislative, sa lase primarii sa guverneze la nivelul local al României.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro