CINE VREA SĂ FACĂ POLITICA PENTRU FIECARE OM

Monica Macovei: Vreau să candidez să fiu angajatul tuturor românilor care sunt peste 10 milioane de românii cu drept de vot, cu fără locuri de muncă în toată ţara lor mama şi tată. Românii pentru un loc de muncă se vând foarte ieftini şi demnitatea lor este călcată în picioare, prin multă mizerie pe bani de nimic. Victor Ponta este cea mai mare slugă politică ale partidelor private de slabă calitate politică, deoarece nu prevede programe economice şi nu generează locuri de muncă de care are nevoie în continuare România tuturor romanilor.

Candidatul independent Monica Macovei,  şi-a depus numărul de semnături pentru candidatura la prezidenţiale, având în vedere ca a strâns peste 300.000 de semnături din toată tara, deoarece nu este candidatul partidelor private, care au primit resurse financiare solide de la statul român, să îl vând pe nimic şi pe milioane de romanii să fie sclavii ai PSD cu partide de 1 la sută, în anul 2014.

 

Europarlamentarul se aruncă în cea mai grea şi dură bătălie politică din anul politic foarte important, întrucât ea nu are în spate mega partide private şi sau rebuturi politice, care sunt cu numai clientela politica şi cu dosare penale în formă avansată, prin faptele de corupţie şi înaltă trădare de interesele economice ale statului roman.

 

,,Candidez pentru că vreau să garantez siguranța națională a țării noastre. Vreau să ne luam înapoi banii furați, toate privatizările și contracetele cu statul trebuie verificate. Vreau ca Parlamentul să își reducă cheltuielile cu 50%. Candidez pentru că vreau să introduc votul electronic și prin corespondență pentru toți românii și din străinătate” a spus ea.

,,Nu mai merge aşa, plecă milioane de tinerii români din tara, că nu au locuri de muncă, doctorii ne plecă, profesorii, intelectuali de la toate vârstele, ne pleacă din ţara, în număr tot mai mare, investitorii străini ne pleacă din cauza guvernului consumator şi inventator de taxe şi impozite din banii de contribuabililor, şi milioane mari de romanii trăiesc în cea mai mare mizerie lucie, a declarat europarlamentarul.

 

 

Milioane mari de românii cu drept de vot, nu au dreptul la votul fundamental pentru alegerile prezidentiale, deoarece Guvernul Ponta 3, a redus drepturile politice ale romanilor care sunt la munca in străinătate pentru ca nu au locuri de munca in propria lor tara si mama, din partea regimului PSD, producător de taxe şi impozite, care şi care guvernează această ţara prin guvernare de taxe prin impozite foarte scumpe, pentru milioane de romanii din Romania.

 

 

 

Candidatul Monica Macovei  pentru alegerile prezidentiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, este unul dintr-e candidaţii ai partidelor de centru-dreapta, deoarece nu prevede clientelă politică de partide private, şi pline de vânzătorii de tara lor mama si tata, astfel încât ea este ajutată de oamenii tineri care sunt fară locuri de muncă în continuare din cauza guvernului Ponta de la PSD, şi de oamenii intelectuali care păzesc cu adevarat statul de drept şi democratia tării.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro