CINE TREBUIE SĂ FIE PENTRU NUMĂR TOT MAI MARE DE ROMÂNII

 

Favoritul nr .1. la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, Elena Udrea si-a depus candidatura pentru cea mai importantă funcţie din cadrul statului român, având peste 400.000 de semnături din partea tinerii români şi majoritatea dintr-e ei, ne fiind cu fără locuri de muncă sau membru de partid al Mişcarii Populare. Candidatul PMP, prevede cea mai bogată ofertă politică din toate punctele de vedere politice şi economice, deoarece are peste 6000 de proiecte noi de dezvoltarea  regională şi teritorială de stat, cu accent de generarea de milioane de oferte de muncă bine plătite şi reale.

Alt proiect fundamental de tara, din partea Elenei Udrea, prevede viata României dincolo de sărăcie sau de criză socială, prin modernizarea infrastructurii politicii, pentru democratizării şi modernizării infrastructurii din zona economică şi socială. Liderul dreptei PMP, Elena Udrea crede foarte mult în creşterii economice şi generarea de noi locuri de muncă de care are nevoie România şi romanii acum, şi creşterea nivelului de trai, faţă de contra candidatul sau Victor Ponta de la PSD, care crede în cea mai mare criză economică şi cu extinderea de milioane de romanii cu drept de vot, să fie sclavii clientelei politice de la partidele private, de 1 la sută, şi cu fără proiecte despre relansarea creşterii economice şi combaterea şomajului din zona tinerii românii.

 

 

Liderul partidelor politice de centru-dreapta, Elena Udrea, mai spune, că ea reprezintă cu adevărat viitorul tuturor romanilor din care face parte, şi care toţi politicienii din Uniunea Uniunea, sunt cu ochii pe ea, fiind foarte atent asupra carierei ei în prima ascensiune de schimbării politice din toată lumea şi inclusiv din perioada post-decembristă, care să meargă pe cel mai mare drum luminos şi plin de viziune politică şi o Românie mai frumoasă la alegerile prezidenţiale.

 

Numai că, înainte de începerea cursei electorale, începe să îşi reprofileze tot mai atent agenta publică şi la realitatea actuală şi de scoaterea României din cea mai mare recesiune economică, prin combaterii scăderii masive ale locurilor de muncă, care mai sunt prin România. România are nevoie de proiectele politice şi economice ale Elenei Udrea, deoarece prevede prosperitate economică şi extinderea democraţiei economice, unde nu pătrunde creşterea economică şi socială, la milioane mari de romanii din cauză guvernului Ponta 3, care este producător de taxe masive prin guvernare de poverii fiscale la persoanele bătute de societatea românească cu partidele private de 1 la sută.

 

Jocurile politice la nivel înalt din toate punctele de vedere politice şi financiare, confirmând că candidatul Elena Udrea, se află pe cel mai mare val de creştere politică, din toate punctele de vedere electorale, întrucât este vorba de o schimbare politică radicală şi de modernizarea clasei politice, pentru mai mult bine pentru România Tuturor Românilor.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.