CINE TINE CU ADEVĂRAT LA TINE NU TE MINTE PENTRU NIMIC

Dragi români din străinătate, Dumnezeu nu este niciodată orb la lacrimile noastre, surd la rugăciunile noastre sau indiferent la durerea pe care o simţim. El vede, aude şi ne dă ceea ce merităm atât timp cât ne păstrăm credinţa. Doamne, îţi mulţumesc pentru că şi astăzi te-am simţit pentru în viaţa mea. Ce aţi mai avea dacă mâine ne-am trezii dar cu lucrurile pentru care i-am mulţumit azi lui Dumnezeu?

 

Drumul vieţii nu a fost şi nu va fi niciodată uşor, dar cu răbdare şi cu credinţă poţi trece peste orice încercări. Iertarea este cea mai frumoasă dovadă de dragoste. Dar o persoană puternică îşi va cere iertare, astfel însă o persoană şi mai puternică va putea ierta. Tu nu eşti în inima mea, deoarece tu eşti inima mea. Dumnezeu poate să vindece o inimă sfărâmată, dar, pentru aceasta, trebuie ca mai întâi, să-l dai toate cioburile.

 

 

Doamne, dă-mi putere să primesc cu sufletul liniştit tot ceea ce îmi va aduce ziua de mâine. Viaţa te pune la încercări dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele. Inima nu are limbă, dar nu tace o clipă. Dacă oamenii sunt răi având o religie, cum ar fi dacă n-ar avea-o. Dumnezeu în tot ceea ce faci, o să-L regăseşti în tot ceea ce ţi se întâmplă.  Pot să se multe munţii, pot să se clatine durerile, dar dragostea mea nu se va muta de la tine şi legământul meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine.

 

Viaţa este un spital în care fiecare pacient este obsedat de dorinţa de a schimba patul, când te vei încrede de plină în Dumnezeu, viaţa ta va fi cu adevărat împlinită. Fără cultură nu avem identitate şi demnitate foarte frumoasă pentru România. Aşa este lumea asta, râde om de om şi dracul de toţi.

 

Iubirea înseamnă grijă, încredere, respect, dar mai mult decât orice înseamnă putere de a rămâne împreună- Iubirea este legământul societăţii şi înfrângerea întregii omeniri. Este baza fericirii şi a bunătăţii oamenilor şi temelia tuturor virtuţilor. Este scara care îl ridică pe om la desavărşirea şi-e arată cu adevărat chip şi asemănarea lui Dumnezeu.

 

O inimă curată străbate şi iadul. Nu uita, atât timp cât respiri, ne eşti niciodată prea târziu să începi din nou un nou drum pentru care să fi mai bun. Iar răutatea nu ţine de foame şi din contra aduce miros urât. Dar să nu uităm niciodată de om, pentru că uităm de noi de fapt.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro