CINE SUNT VANZATORII DE TARA IN CONTINUARE

Romania are cei mai multi vanzatorii de tara, de la partidele politice si parlamentare de la guvernare, care au vandut tara lor mama, pe nimic, de la mare lovitura de stat din decembrie 1989.

Vanzatorii de tara lor mama, de la partidele private si parlamentare in prezent, au fugarit tot tineretul din tara noastra mama, ca sa poata traii vanzatorii de tara, mai bine din privatizarea economiei nationale ale Romaniei, pentru cresterea saraciei si milioane de romanii cu drept de vot, sa fie sclavi pe toate meleagurile externe.

Din vanzarea Romaniei nationale, sa ales cu peste 15 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, care muncesc la zona Sectorului privat, pentru numai sub 200 de euro, pentru o luna de zile, care reprezinta cel mai mic venit din clubul Uniunii Europene, pentru anul 2013.

Fostul regim politic PCR, a scapat Romania, de la cele mai mari datorii externe, au creeat tot timpul cresterii economice de peste 15 la suta, din PIB, pentru relansarea de noi locuri de munca, pentru toata lumea de la nivel local si national, de pe teritoriul al Romaniei.

Romania pe vremea Partidului Comunist Roman, avea cea mai mare autonomie independenta economica si sociala din lumea, care lumea araba era logata la economia tarii noastra, pentru dezvoltarea pamantului romanesc, cu metale pretioase prin Rosia Montana, la nivelul Uniunii Europene.

Rosia Montana nu creeaza nici un loc de munca, pentru romanii care sunt la zona fara prestari servicii economice si sociale, si din contra se urmareste din nou si privatizarea metalelor pretioase de la Rosia Montana, pentru ca Romania, sa ramana toata viata cel mai mare sclav la firmele internationale, astfel incat Romania sa nu mai poata niciodata sa injecteze banii pe piata economica romaneasca, pentru cresterea salariilor si pensiilor care sunt in continuare cele mai mici din cele 28 de tarii membre ale Uniunii Europene.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro