CINE REPREZINTA OAMENII SI CINE NU REPREZINTA OMANEII

USR plus nu vrea sa reprezinte de loc omaneii . USR nu mai este de mult un proiect de tara. USR de la 20 la suta la alegerile europene daca mai pupa 10 la suta la alegerile de stat. USR si PNl nu sunt se fie pe bune o adevarata alternativa politica la adresa majoritatea parlamentara si Guvernul PSD-SI ALDE. PNL miroase multa prostie si manipulare si ataca toate proeictele pune si vitale in Justitiei ale primarilor celor care vor sa aduca ceva lucruri bune in comunitatea respetiva. PNL nu are de loc capacitatea politica sa genereze o guvernare proprie si nu poate veni cu actul crima politica, fiind vedeta la astfel de derapaje politice . PSD care a marit toate bursele de merit, de studii si altele , ramane singur la guvernare tot mai independent de focoase nucleare ale PNL. Jucatorii penali si care protesteaza tot in sistemul judiciar proeictele mari de investitii ale milioane de romani, acum mite si manipuleaza opinia publica, ca sunt adevarata alternativa politica. USR si PNL in viata publica nu are de loc experti in politica. Deocamndata nu stim cine are 35 la suta, in spatele cui se afla si de Proiect de tara va aduce in fata. Avem 7 candidatii care au 10 la suta si sub 10 la suta, pentru alegerile de stat.

Actualul guvernarea PSD a fost de a fii o tema de gunoi de public ;entru ca a rpomovat ce este mai rau la putere si guvernare. In timpul reviziunrii legii cu privire la cine ramane la Guvernul PSD si cine pleca de la guvernare nu exista nici un partid politic pentru alegerile municipale din anul 2020.

Proiect de guvernare este greu de pus in aplicare . Nu stim cu cine si ce tupeul si cu aroganta maxima au ei mandat de la poporul roman sa vorbeasca in numele lor??? Avem PNL si USR care se manifesta tot timpul la zona de combaterii de investitii de orice fel si care au contracte de miliarde de euro publice cu Guvernarea PSD. Din cauza tuturor celor noii si vechi in politica , nu exista de la Revoutia de stat in 1989, un bun public de utilitate publica nou, spitale noi, autostrazi, scoli mai bune si moderne si sa creeze noi locuri de munca pe piata muncii. Azi a fost un nou atentat cu bomba la adresa Romaniei din partea USR care si a lansat candidatura la lovituri de stat si sa proetsteste in Justitiei totate proeictele de dezvoltarii comunitatii locale, pentru ca altceva nu au de facut. PNL si USR foarte greu vor deveni vedete politice pentru guvernare, referitor la o guvernare prin afaceri de coruptiei si discursuri unse de boia si machiaj politic celor expirate.

O criza politica care executivul o combate face ca sa nu fie localizat o viata publica de stat. Statul de drept nu mai este de loc independnet si devine o victima in Piata Publica si atentat la securitate sociala. De ce ?Guvernul PSD, isi permite orice, sa taie toate bursele sociale si de merit de la copiii si studentii? in contexul impactul social? care nu au niciun venit si in conditiile in care sunt multi puscariasi in Parlamentul leganele penale de partidele politice penale ce au venituri de miliarde de euro, sa distruga Romania si sa fuga milioane de romani din Romania pentru ca nu exista de loc alternativa serioasa economica pentru moderniziarea nivelului de trai? ??

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro