CINE NU VREA SA FIE

 

Alegerile locale trebuie să o schimbare politică bine gândită de partidele politice care se declară că sunt în zona democrației în creștere în sfera politică din România. Filozofia alegerilor locale pentru alegerile parlamentare trebuie să fie în două tururi de scrutin, deoarece nu vine lumea să voteze prin instrumentul de vot direct universitar și secret. Deci, trebuie să fie alegerile primarilor în mai multe examene de evaluare din partea milioane de români cu drept de vot.

Apărut pe scena politică în România foarte multe partide politice care se manifestă împotriva alegerilor democratice, și care trag de timp pentru fraudarea alegerilor locale prin un singur tur, deci se confirmă că avem o democrație politică la nivel anilor 1989. Efectul fraudării alegerilor de cei care sunt produse politice în alegerilor locale, este bine calculat și care va produce ravagii multe de timp politic.

De exemplu, în cazul alegerilor locale, sondajele publicate anterior în acest an politic plin, arată că partidele de centru-dreapta, au mai multe credite electorale, pentru că vor alegerile electorale și universale să se organizeze de mai multe ori, nu o singură dată, cand avem un partid unic, cu un singur tur de alegeri.

 

Unii analiști au confirmat pentru România, să fie mai multe sisteme electorale deoarece avem prea multi actorii politicii, care sunt tot mai mici la modul de convingător de a face politică după ce au nevoie oamenii și nu partidele politice fictive. Cu toate acestea, multe partide politice și care primesc milioane de euro din bugetul de stat de la Guvern și Parlament, nu acceptă ideea de avea mai multe milioane de români cu drept de votă, să vină la urne și să voteze pentru altfel de schimbare politică prin lege democratică.

 

Drumul alegerilor electorale sunt acceptate de România, pentru că asa scapa de politicienii penali și care fac o guvernare si prin guvernații pentru corupția politică asupra procesului de guvernare executive și cu efecte dăunătoare asupra tarii. Aceasta schimbare politică trebuie să fie oferită și nu negociată din partea partidelor pline de penalii și care găzduiească monstre penale în servici public al statului român.

 

Guvernul să țină seamă că este un guvern apolitic și care să nu facă afaceri politice cu toate partidele din cadrul Parlamentului, deoarece îl trage pe sfoară și nu va avea o guvernare să guverneze si în ziua alegerilor legislative. Guvernul tehnic din România, pana acum a arata că nu face politică și că dorește să lucreze prin programe sociale și anti-săracie, dar este nevoie să vină cu mai multă forță să se vadă că are rezultate și nu vorbe.

Mai avem puțin și timpul zboară și suntem în campaniei electorale pentru alegerile locale programate în 8 mai 2016. Parlamentul prin comisiile de specialitate ale grupurilor politice active, trebui să vină cu noi dezbateri publice mai repede pe tema alegerii primarilor în două tururi de scrutin, în elaborarea legii electorale în comisia juridică, și să nu angajeze pe Guvernul CIOROȘ, din luptele sale politice.

 

ZIarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro