CINE MAI ARE NEVOIE DE ACEST GUVERN DE AZI

 

Este nevoie de o noua guvernare, Romania nu are guvern pentru Romania de orice fel facutura politica, devine tot mai izolata si nu progreseaza de loc la nivelul economiei de dezvoltare. Sub guvernarea interlopilor si al vanzatorilor de tara imaginea tarii este tot mai proasta si nu exista de loc reforme economice si pentru piata muncii. Guvernarea PSD este pe cale sa se prabuseasca de ce, pentru ca a promis cele mai multe programe de guvernare si la nivel loca, si este pe zona zero la guvernare. Egalitatea de sanse in politica ROMANESCA SI europeana , nu exista pentru liderii si politicienii cu dosare penale la curent.

 

Pentru ca guvernarea PSD, au multe carduri penale si in anul 2017, a aruncat Romania in fata celor mai mari dezastre economice de la atacurile cu bombe si generarea de coruptiei pentru mai multa saraciei in toata tara. Trecerea acum la cele mai murdare atacuri la persoane fizice si reducerea in Romaniei a statului mafiot de tip PSD. Echivalarea guvernarii in tot mai rau si executarea de doar unor persoane publice care sunt incomode, este de fapt si de drept, ceea ce are de oferit toata guvernarea PSD si ALDE pentru a servi clientela si resturile intelectuale de proasta calitate umana . Guvernul PSD nu are de loc majoritate parlamentara de loc, deoarece se guverneaza tot timpul prin puterea executiva si nu cea legislativa. Am vazut si se lanseaza in mod direct anumite atacuri la adresa sistemului judiciar din Romania sa fie sub tutela politicienilor penalii de toate monstrele.

Curtea penalilor ai PSD si alatura, in noua ei componenta, acestei ofensiva de lupta tot mai agresiva si distrugerea statului de drept si mai ales sa dea totul la privat. Deciziile si programul de guvernare de azi confirma ca nu exista de loc un grad ridica de natura ce este nevoie de un nou Guvern cu chef de guvernare. Doar subguvernarea PSD de azi, sa remarcat idee de cooperare in forma dura sa fie o anexa DNA si Parlamentul, sub domnia penalilor si interlopilor de la toate partidele politice. Parlamentul, de azi nu are de loc capacitatea politica si egalitatea de legiferare si sa produc produse politice expresiei celor care vin la vot. SE vrea acum sa vina la ordinea politica curenta, monstrele penale si cu lumea securistilor la guvernare, dupa ce au vandut toata economia tarii si resursele de capital, la fier vechi. Nu se vrea sa se ridice actuala majoritatea parlamentara la formarea unei noi majoritatii parlamentare care sa aduca si sa fie fabrica de legii legislative in folosul tuturor oamenilor. Romania are cei mai multi jucatorii penalii care , dintre echilibru dintre puteri, au inseles sa faca o lovitura de stat paramilitara si sa scoata din nou milioane de romani in strada, pentru reformarea crizei financiare la ordinea de zi.

Lipsa de guvernare si progres economic si mai ales dedemocratizarea unitaile administrative teritoriale locale si centrale, este posibil lichidarea unor reforme serioase in domnii importante, se vrea politizarea educatiei, sanatatea publica si mai ales colonizarea statului roman in sub ordinea directa a tuturor penalilor din toate regimurile politice de azi. Recursul formulat la guvernare de Guvernarea PSD 1, in favoarea Guvernului PSD 2, dovedeste ca nu se vrea din punctul de vedere sa se guverneze, adica crearea unor noi locuri de munca mai bine, cresterea economica si securitatea sociala indiferent de venituri si de alte considerente de discriminare. Parlamentul trebuie sa fie o persoana juridica cu fara cazier la persoanele penale si coruptia legislativa si cu birocratii trebuie sa protesteze impotriva abuzurile comisie parlamentare penale sub regimurile penale. Factura penalilor ar trebuie sa fie rupta in doua, de ce, cum si unde, este de stipulat o o aplicare , directa, a lovituri de stat, impotriva celor care se considera ca ei patroneaza statul roman, sa ia toate privilegiile oamenilor , sa devina mai sclavii ai politicienilor penali si mai ales sunt mana in mana cu oameni de afaceri, care nu respecta de loc drepturile omului si mai ales Codul Muncii.

Guvernul, dupa ce are mare nevoie de reforme economice si guvernamental , politica regimului penalilor de mafia penalilor sub lovitura Dragnea, Tariceanu si alte mascote penale, nu au recurs la o majoritate parlamentara constructiva adica nu respecta de loc regurile elementare ale jocului democratic. Proiecte de dezvoltarea tuturor infrastructurii de drumuri si poduri, nu sunt de loc aplicate in programul de guvernare ale mafiei si clientelismul ordinara si care va esua tot timpul, ca se bazeaza numai pe multe vorbe goale si zero ceva care sa fie de folos comunitaii. Panarama guvernamentala si cu proiecte de forma fictive la guvernare, sa cresaca tot timpul taxele si impozitele oamenilor, si mai ales sa pacaleasca oameni de presa, mass-media, aratand ca in definitiv nu exsita acum o guvernare care sa vrea sa faca reforme politice, sociale si mai ales ca se vrea din Guvernul PSD 2, sa se schimbe cu un guvern de facutra politica de dreapta, deoarece Guvernul psd 2, guverneaza dupa modelul guvernelor de dreapta, si nu este un Guvern de stanga, asa cum a incasat milioane de voturi, prin tot felul de promisiuni electorale care sunt in doar in alegerile electorale. Romania are nevoie de un nou guvern ce are de facut un program de guvernare la nivelul unei bunei guvernarii democratice si de cresterea nivelului de trai.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.