CINE LUCREAZĂ FOARTE MULT PENTRU OAMENII

Cine mai lucrează foarte mult şi în  continuare pentru toţi oamenii de acum, numai puterea lui Dumnezeu. Numai cei care nu pot să iubească valoarea oamenilor îmbătrânesc şi mor de multă răutate. Nu te înălţa deloc din pricina puterii sau a frumuseţii trupului tău, pe care o uşoară neputinţă, îl doboară şi îl veştejeşte. Hristos lucrează pretutindeni şi pentru fiecare în parte. Prima bogăţie este sănătatea.

Râzi până nu mai poţi, dansează în ploaie, trăieşte viată aşa cum vrei tu, ignoră durerea şi lumea proastă din viaţa ta. Înainte să judeci pe cineva, gândeşte-te că poate are probleme şi în loc să fie judecat, poate ar avea o mână de ajutor din partea ta. Nu cred în noroc. Eu cred şi am încredere numai în Dumnezeu. Când sufletul îţi e plin de greutăţi, priveşte spre cer. Acolo vei găsi alinare.

 

Numai nişte suflete curate mai pot schimba ceva în ţara noastră. Trebui să devii tu înainte de toate lumină, ca să-i poţi lumina şi pe ceilalnţi. Preţul unei femei nu-l afli decât după ce-o pierzi. De la viaţă am primit lovituri dure din cauza oamenilor care sunt nimeni în continuare în viaţa lor  proprie şi în faţă lui Dumnezeu. Sinceritatea este singura bogăţie a oamenilor care nu au nimic. Modestia este cartea de vizită a omului deştept.

 

 

 

Apropierea de Dumnezeu poate fi simţită numai în suferinţe. Nu privi un refuz ca pe un lucru rău. Uneori, e doar modalitatea lui Dumnezeu de a te proteja. Oamenii săraci sunt cei mai generoşi. Nimic nu este mai de preţ decât o lumină curată, pentru că o astfel de inimă devine tron al lui Dumnezeu. Şi ce este mai plin de slavă decât tronul lui marele lui Dumnezeu? Cu siguranţă că nimic. Dumnezeu nu judecă trecutul tău, El vrea să-ţi salveze viitorul.

 

Fericit este acela care nu gândeşte rău. Iisus Hristoase, miluieşte-ne pe poporul român, care face parte din puterea lui Dumnezeu. Să nu ai teamă de nimic. Dumnezeu este întotdeauna cu tine. Inteligenţa ţi-o foloseşti doar în momentul în care înveţi ceva nou. Restul e singura memorie. Biserica ortodoxă este mama şi tata neamului românesc. Ai nevoie de mult curaj ca să-ţi înfrunţi duşmanii, dar cel puţin de tot atât ca să-ţi înfrunţi prietenii. Lacătele noi se deschid cu o lacrimă.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.