CINE ISI BATE JOC DE TOTI ROMANI ACUM LA GUVERNARE CU AJUTORUL CELOR CARE AU MAI FOST LA GUVERNARE

 

Cine isi bate joc la guvernare acum de toti romani cu ajutorul celor care au mai fost la guvernare si au taiat salariile si pensiile si mai ales ajutoarele sociale din fondurile europene, cand era criza economica in anul 2008 si care a durat peste cinci ani si acum in continuare,. Este foarte inadmisibil ca toate partidele de la guvernare si clientela politica meschina din Parlament sa isi mai bata inca o dat a joc de peste 9 milioane de romani cu cele mai mici venituri. Au fost la guvernare PSD si alte partide de dreapta sa nu mai tina cont de platforma politica si vin acum sa promoveze tot timpul numai cele mai mari minciuni electorale. PSD se joaca de binele de a guvernarea si nu ofera de loc masuri sociale la criza economica si lipsa de milioane de locuri de munca in toata Romania.

O tara nu poate fi guvernata dupa modele de promisiuni electorale si care nu isi onoreaza programul de guvernare adica sa indexeze cele 5 milioane la rata inflatiei si cresterea economica. Am vazut ca partidul de guveramant nu are niciun obiectiv serios de fundamentala, pentru a rezolva probleme macro economice ale milioane mari de romani.

 

Astfel incat programul de guvernare cu care PSD minte si produce efecte negative asupra celor cu cele mai mici venituri si alte milioane de tineri cu zero venituri si la zona fara locuri de munca, asa cand a castigat alegerule parlamentare, pentru legalizarea corupita publica si modificarea sistemului electoral, pentru miliarde de euro, in conturile partidelor de guvernare, arata inca o data, ca nu exista alternativa reala de preluarea puterii politice prin alegerile anticipate corecte.

 

Au scazut puterea de cumparare si cele mai multe servicii sociale nu mai pretind ca sunt de calitate. Sub guvernarea PSD si ADLE Romania merge spre drumul reducerii a tuturor veniturilor cu peste 40 la suta, dupa ce salariile sunt mai mici sub alta forma, deoarece programul de guvernare al coalitiei a majoritatii parlamentare au operat cu un program de guvernare pentru ca salariile sa fie tot timpul mai mici. Au mai fost discutate despre aplicarea la sistemul de stat sa fie distribuite veniturile din partea firmele juridice toate serviciile sociale catre cei care muncesc catre angajatii. Se genereaza cresteri de noi crize economice , pentru ca statul sa transfere ilegal salariul brut de azi sub mediu catre cheltuielile cu angajatul si daca privatul ara resurse financiare sa achite securitate sociale . Piata muncii in Romania are cei mai multi pensionarii, iar angajatori nu vor sa lucreze pe cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene. Lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema economica si de ordinea publica sociala, insa sunt milioane de romani care ne au dreptul la un loc de munca reala si durabil, deoarece nu sunt de loc investitii publice si private , acolo unde nu exista de loc un gram de crestere economica directa. Lipsa de forta de munca este din partea firmele fantome care nu mai gasesc pe oricine sa lucreze pentru cele mai mici venituri si cu fara contract social. Pentru a fi milioane de noi locuri de munca ar trebui ca angajatorii sa vina cu oferte de munca prin cresterea salariile, si aceasta masura sa fie reala. Nu sunt de loc firme mai mari de 30 la buncata, care sa ofere locuri de munca bune si la timp, pentru 30.000 de persoane cu drept de vot.

 

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!