CINE FACE CEVA SI CINE NU FACE CEVA

 

 

România tuturor românilor are nevoie de candidații la toate alegerile generale din anul viitor, cu oferte politice notabile și care sa genereze prosperitate, milioane de locuri de munca de buna calitate și sigure, de care sunt azi nevoie în toată țara, creșterii economice pentru dezvoltare a claselor sociale și un trai mai decent privind buna guvernanța economica printr-o guvernare de centru dreapta și care înseamna milioane de viziunii de țara pentru 25 de ani, deoarece ciuma roșie PSD, și care a cumpărat agenții de presa la kilogram pentru creșterea corupției în sistemul public și nimic la guvernare pentru milioane de romani și care sunt astăzi pe meleagurile externe pentru un loc de muncă mai bun.

Criza politică privind un guvern socialist, și care nu face guvernare pentru țara lui mama și tata, a lovit din nou pe statul Român, ca fiind cel mai corupt și copt guvern al partidelor private, și aduce milioane de deservicii statului român, pe plan extern. Foarte multe partide comune din opoziției și ONG-urile de specialitate politică, i-au cerut demisia rapidă celui mai corupt și plină de penali la guvernarea lor și nu pentru milioanele de români.

Guvernul PSD, cu 18 miniștrii ai PSD, au fost implicați în foarte multe dosare penale pe bani publici pentru afacerile lor personale, iar acum sunt urmăriții penal privind abuz în serviciu și cel mai mare scandal de corupție din istoria țării noastre.

Ciuma roșiei din PSD, a folosit din banii publici pentru a câștiga mai multă putere la alegerile din trecut astfel încât să avem azi o guvernare slabă și slăbită să ofere oamenilor ce este mai rău.  Executivul partidelor private, au generat noi poverii fiscale periculoase mediului de afaceri din România, să nu genereze locuri de muncă de care sunt azi nevoie pentru 10 milioane de români, care vor să plece din țara lor mama și tata, din cauza mafiei politice care se extinde foarte rapid.

Partidele private de 1 la sută, PSD, ALDE, UNPR, au aproape numai produse politice expirate și corupte, care își plagiază guvernarea lor să fie mai coruptă, prin scurgeri de banii publici la clienții politici și penali, de familie politică decât să producă reforme și planuri economice în modernizării infrastructurii economice de țara.

Guvernarea PSD, înseamnă guvernarea tuturor baronilor de lux, prin partidele lor personale, care nu au oferte politice publice și bune pentru alegerile generale, și le oferă tuturor românilor o nouă rețea de produse expirate și penali, care să vină la guvernare în fata alegerilor electorale să mai vândă pe milioanele de oameni la zodia sclaviei legislative severe.

Acest gunoi și plin de mizerie politică din viața baronii de partide personale, se dezvoltă foarte repede din partea clasei politice care se ocupă de organizarea alegerile electorale, deoarece din 1989 și până azi nu am avut elite politice care să se gândească cu adevărat la soarta țării și care este azi  guvernată de mai multi politicieni cu dosare penale și sunt sub urmării penale că și-a bătut joc de toată România.

România trebuie să interzică partidelor private și pline de produse expirate și corupte, să mai facă politică și să mai participe la procesul democratic al țării sau să fie în spatele campaniei pentru alegerile generale care sunt aproape de România.

ZiarulViiotr.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor