CINE ESTE PENTRU ROMANIA SI NU ESTE

 

In totdeauna PSD cu actiunile care nu sunt de loc pe gusturile si preferentiale ale romanilor, care nu sunt de loc bune si pentru Romania. Imperfect nu este pentru PSD acum este cel mai mare scandal care ar putea aduce un nou guvern din zona tot a PSD-ului. Cate guverne ar putea produce Coalitiei parlamentare la guvernare, au tot mai multe  drepturi in guverne noi. Statul Paralel este chiar Guvernul PSD prin numarul mare de parlamentari. Romania nu mai are de mult timp, stabilitate si crestere economica normala.

Cred ca in Statul Paralel sunt multi sclavii cu cele mai mici venituri sau fara bani. Statul paralel face o noua platforma politica astfel incat sa fie o noua alternativa politica durabila. Nu prevede de loc ca Guvernul PSD 2, sa aduca mai multe miliarde de euro, pentru mai multa educatiei, mai multa sanatate publica si mai ales mai multa infrastructura la drumuri de orice fel.

 

Astfel incat, Guvernul PSD sustine ca trebuie sa faca legile Justitiei adica legile Penalilor din Parlament, fiind singura lor forma de reprezentare legitima, care sunt doar foarte importante din punctul de vedere al legiferarii politice. Legile 301,302,303/2002, si Legii 189/1989, legea demnitarului public,privind activitatea functionarilor publice ce sunt contrar competentelor etice dupa ce au fost propuse pe ordinea de zi a Plenului.

 

De asemenea, se mai vrea din voturile romanilor, la articolele de sus care sa permita parlamentarilor si primarilor sa isi manifeste actele de coruptiei legitima  aparare a serviciului public. In jurisprudenta Comisiei Europene, prevede suspendarii imediate a celor care sunt implicati  in legile nationale sgdrepurilor omului, atunci cand sunt in serviciul public.Infractorii au si ei drepturi dar cand au dosare penale grave pentru afacerile de coruptiei, trebuie sa plece de la locul unde au lucrat cel mai mult.Organul drepturilor omului, privind extinderii consecintelor periculoase ale faptei penale savarsite de catre o persoana  publica  AR trebuie sa achite ceea ce au furat.

Diferenta dintre un om sau animal politic este foarte mare al Guvernului PSD mai ales, sa verifice sursa de putere politica, proiectul de durerii politice si trebuie sa se lase pus sa fie controlabil. La guvernare, unde penalii au drepturi si tot drepturi lasa sa creada in piata publica din Romania ca au pierdut dreptul legitim de a protestat in randuirle cu voturile, si dreptul de a fi reconfirmat intr-o noua functie politica.

Victimizarea penalilor contrar unor persoane fizice de sclavii , dar de dragul sa organiza unele proteste politice. Ei favorizeaza clientii penali selectivi, astfel sa vina mai repede  Statul Parale la guvernare, pentru ca, este mai bun si mai nou ca actor politic pe scena politica.Insa, Guvernul PSD si guvernatii lor arunca cu tot felul de acuzatii ca sunt persoane publice care nu au probleme penale si ca de asta nu vor sa guverneze in cursul de guvernare in raport cu Programul de guvernare lor de guvernare totala.

O data ce in anul 2017, a aparut ideea ca Statul Paralel este mai mare de cat PSD de azi la guvernare, adica prin Guvernele locale si cel mare, si mai ales ca are si dreptul de vot in Parlament, aduce un plus de valoare politica de stabilitate politica si economica destul de inalt la calitatea politica. Statul paralel este si un partid politic nou pe arena politica interna, nu are de loc reprezentantii legali in structurile Statului roman, dar se manifesta foarte bine impotriva sclaviilor penalii de lux, care azi sunt la guvernare sa isi arate capacitatea politica si cat a contribuit ei la caderea regimului comunist din anul 1989.

Prin sclavii de la PSD care se victimizeaza ca ei nu sunt de loc la guvernare sunt devotati si loiali partidului de guvernamant. Pentru a pune presiune si stapanire pe mesele ce sunt usor de manipulate si pe discriminarea asupra opinii politice, rasiale, religie, grupuri de oameni marginalizate de catre o  societate vie. Crearea de noi proteste politice sin partea sclavilor penali de regimul PSD este bine mersi bine venita  deoarece au resurse umane si mai ales bani.

Oamenii au nevoie de guverne politice noi si nu de statul paralel care se victimizeaza, tot timpul si cere voturi din partea alegerile democratice. Cresterea sistemelor sociale si economice prin prisma bunatarii sociala, prosperitate si solidaritate, drepturi  sociale este lipsita de fundamentul incluziunii sociale in arat guvernarii din Romania.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor