CINE ESTE MUT IN POLITIC SA PLECE SI SA LASE LOC PENTRU ALTII MAI BUNI

Liderii politici care se declara ca au cea mai mare experienta politica pe piata muncii si la guvernare sunt cei mai slabi si cu fara rezultate notabile, sunt muti , ar trebuie sa lase loc la altii romanii care sunt tineri si care vor sa aiba si ei un loc de munca si o sursa de venit. Cei care sunt mai mari vor fute pamantul in doua, trebuie sa aduca o alta viziune politica .Cu un limbaj tot mai slab din sub urbie, si mahalaua de la Caragiale si cu zero nuvela politica, pentru ca nu sunt in stare sa guverneze.

Statul de drept are mari probleme nu mai are de loc partide politice si aliante electorale de incredere, ele sunt pentru profit si miliarde de euro, dar trebuie spus pentru alegerile europene sa aduca plus valoare politica si sa avem tabere politice moderne si oameni mai cu mila fata de Romania. De asemnea, nu mai avem nevoie de haite de cainii penalii care ce pricep cel mai bine sa isi bata joc de milioane de romani prin reprezentarea doar la intresele clientii penalii si au diferite probleme grave cu legea. Societatea civila, ce sunt milioane de romani s-au saturat de atate persevative politice penale ce fac numai lovituri de stat si politie politica, pentru a scapa penalii lor de puscarie. Este nevoie de mai buna practica politica, fatptul ca facutura politica de pe eschierul politic se duce la dezbatere de lipsa totala de idei, si aduc jigniri si iar promisiuni electorale ce sunt costuri mai mari cu milioane de romani. Au fost alegerile europene din 26 mai 2019, cu fara de loc dezbatere politica, pe teme europene si formarea unei agende politice. Este astfel incat un rezultat slab al clasei poltice. Alegerile din 26 mai 2019, nu vorbeste de schimbarea unui guvern penal pentu alt guvern al penalilor de lux si subminarea economiei nationale si vanzarea portului Constanta?

Eu cred că ar trebui să ne speriem de altceva: faptul că nu ducem aceste chestiuni spre o dezbatere de idei, noi reușim doar să ne certăm. Este nevoie de o dezbatere, care poate să fie și în termeni mai duri, dar cu un rezultat final. Eu m-aș feri de o societate de tip unificator comunist, acolo unde toată lumea avea un viitor de aur, însă n-a fost să fie.

Ceea ce îmi displace este tenta unor politicieni de a coborî dezbaterea și atacul politic foarte mult. Una este să acuzi politic. Eu acuz politic pentru că PSD a ratat guvernarea și din partea cealaltă vine unul și spune că președintele este mut. Cu așa ceva nu vi în politică, cu așa ceva te duci la can can.

Tare mi-ar plăcea să am o dezbatere politică cu adversarii, dar ce pot să discut cu unii pe care îi acuz politic, iar ei îmi răspund jignindu-mi persoana. Eu pot să trăiesc cu asta, dar nu ne ajută deloc în dezbaterea politică. (…) Eu cred că românii s-au săturat de aruncatul de lături în politică și cred că vor veni tot mai des politicieni cu discurs politic, nu cu limbaj de mahala.”, doi penalii se bat pentru a schimba guvernele penale si pentru a lasa milioane de romani cu zero venituri. Tara asta este plina de milioane de romani ce sunt sclavii cu diplome de studii superioare, si nu au de loc o sursa de venit.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro