CINE ARE CEL MAI MULT SI MAI NIMIC IN POLITICA

Multe partide politice din peste 300 de partide politice cu fara liderii politici care nu contribuie de de loc la cresterea oamenilor in viata publica, cu fara proiecte de interes comunitar si mai ales promoveaza doar proiectele de coruptia publica si teme slabe cum ar fi Jos coruptia publica . Din cauza multor derapaje politice si interese de cununie politica intre partide care a ajuns ca Guvernarea politica si Guvernerii bunei sa nu mai conteze de loc pe reprezentanti ai partidelor politice din Parlament.

Multe conflicte si discursuri pline de ura , discriminare in politica tot mai mare la casa ei, rasa de sex, de relatiile de gen, scaola , care inca politica de tara este un camp de lupta politica nu intre marile partide politice si intre clanurile politice cu interese maxime. De ce si cand a scauzt prezenta la toate scrutinele electorale fie vorba de alegerile locale si regionale, cand partidele politice promoveaza discursuri de terorism, discriminare economica si multa sclavie politica in forma calificata la locul de munca .

Azi, milioane de romani din Romania nu prea au de loc optiune si preferintele electorale sunt erodate , cu toate ca exista un val ridicat de ceva nou in politica de tara care sunt noile partide politice care merg spre discursuri si comunicarea politica anti-Romania, la moda de practica si la nivel de lege, deciziei si lege , cu cadrul politica. Calitatea si cantitatea politica fiind unsa socilogica si nu una de unei eventuale bunei guvernarii, astfel incat toate sistemele politice au avut lupte grele cu propriile ideologi politice, cu numai violenta politica prin masturbarea politica, si dragostea fata de noi contracte pe langa guvernare si o guvernare politica cu zero proiecte de guvernare importante si sa valoreze mult. Programele politice sunt programe electorale, pur si simplu, nu vor fii de loc puse in practica din partea liderii politici de la toate partidele politice.

Politica este locul unde se masoara umanitatea si demnitatea fiecaruie lider politic comunitar, dar este plina de formidabila , care inca nu exista liderii politice sa faca bine oamenilor, lumei si poporul, fie cu o decizie de guvernare , fie cu proiect de lege, fie un amendament. Politica tuturor partidelor politice din sistemul politic nu difera prea mult si au bolii penale si mentalitatea de grup si comportamentul si functii publice se vad destul de bine, ca avem nevoie de mai multi penalii in politica si de multa discriminare politica pe line politica de partid, fie cel mai mare partid politica fie cel mai mic partid politic.

Lovitura politica se petrece intre PSD si PNL ,dar inca sunt si alte partide politice mici care au posibilitatea sa urce pe locul 2, este vorba de spre USR is ALDE, USR care are acum probleme politice ca a fost lipit de un partid care nu a progresat cu nimic la guvernare prin introducerea PSD-ului de azi la toate guvernele locale. si geopolitica entropica politica este ca ALDE care bate PNL rau in Bucuresti, devine un partid politic mare? Sondajele sunt scumpe de realizat si inca nu sunt sonde de masurare .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor