CINE ADUCE CEA MAI BUNĂ VIAŢĂ PENTRU OAMENII

Facă-se voia Ta este singura rugăciune care are ascultare garantată. Hainele te fac dom, sufletele te face om în faţa lui Dumnezeu. Fără scoală să nu aştepte nimeni nici părinţi buni, nici fii buni, şi prin urmare nici stat bine organizat şi bine cârmuit şi păstorit.

 

Oamenii se urăsc pentru că se tem, să tem pentru că nu se cunosc şi nu se cunosc pentru că nu comunică. Viaţa are privilegiu ei în gândire proprie. Din cauza că gândirea este tot mai slabă în rândul oamenilor din toate punctele de vedere, viaţa de zi cu zi atât de slabă va fi tot mai mult şi împotriva oamenilor, încât numai puterea lui Dumnezeu, mai poate face minuni prin Duhul Sfânt.

 

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viaţa şi în schimbă toate planurile şi întrebările. Fii pe pentru pace. Ai destul timp să te mântuieşti. La bătrâneşe, ce ai să faci? Oare vei ajunge la cel mai mare privilegiul al vieţii? Indiferent cât de absurd ar părea, oamenii ar face orice pentru a evita să stea în faţa în fată cu propriul lor suflet.

 

Dacă Dumnezeu nu îţi dă ceea ce vrei, cu adevărat înseamnă că nu este ceea ce îţi trebuie în prezent, deoarece viitorul tău va fi pus în pericol. Dumnezeu este puterea creştinilor, deoarece are grijă de fiecare în parte şi ocroteşte pe fiecare om în continuare. Învaţă din greşelile altora şi ale tale, nu poţi trăi destul pentru a le face pe toate.

Dacă viaţa noastră nu a fost ca o lumină, cât am avut sufletul în trup, apoi chiar dacă nu ne vor arde şi un singur vagon de lumânări la cap, cu nimic nu ne va ajuta tot mai mult, deci nici chiar lumânarea de la ieşirea sufletului din trup. Tăcerea este cea mai mare armă împotriva duşmanilor în ziua de azi- Nu este corect să le ceri altora ceea ce tu însuşi nu vrei să faci.

 

Munca este tot mai ieftină şi oamenii sunt obligaţi să se vândă tot mai pe nimic, din cauza că ei, nu mai au o demnitate sau nu mai au o comunicare mai bogată între trup pentru sufletul lor, şi în schimb sunt în viată pentru ridicarea sărăciei severe în viaţa tuturor oamenilor. În spatele unui copil sau unui om cu un suflet avid de credinţă, stă puterea lui Dumnezeu.

 

Dumnezeu ne dăruieşte foarte multă libertate să trăim, după mintea noastră, sau după mintea lui Dumnezeu, care prevede multă fapte bune şi de înaltă calitate şi sigure, care nu prevede răutate sau să ne vândă pe nimic, adică ne dă de gândit mai mult.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.