CEVA TOT MAI NOU PENTRU VOI ACUM

Nu poate omul privi cu cunoştinţă spre Dumnezeu, până ce nu s-a lepădat definitiv de lume în chip desăvârşit, astfel încât ca puterea lui divină să fie mai bogată şi extinse în faţă lui Dumnezeu, trebuie că omul  să fie cu o viată mai curată acum, care îi dă posibilitate să plătească din faptele negative, prin procesul de reîncarnare după faptele pe care le face omul în continuare. 

Dumnezeu nu provine din oamenii şi tot timpul ne dă oameni pe care să-i iubim şi lucrurile pe care să le folosim cu mare drag. Nu lucrurile pe care să le iubim sunt şi oameni care să-i folosim.

 

Doamne, indiferent de ce se întâmplă în viaţă mea care este foarte mică şi cu bun sau rău, vreau din tot sufletul să îţi mulţumesc pentru minunile care sunt făcute de mine în viaţă şi care sunt relansate la oameni care au nevoie de ajutor să fie mai buni şi să aducă şi ei fapte bune care sunt bune pentru comunitate noastră.

 

Dumnezeu ajută pe toată lumea şi nu rămâne niciodată dator, deoarece miliarde de oamenii au datorii mari la Dumnezeu, prin viata pe care îi ajută pe alţii să ne ajutăm pe noi tot mai mult-Auză-te Domnul în ziua necazului, scutească-te numele Dumnezeului lui Iacob. Trimită ţie ajutor din locaşul Său cel sfânt, şi din Sion sprijinească-te pe tine. Pomenească toată jertfa ta, arderea de tot a ta bine-plăcut să-L fie. Dea ţie Domnul după inima ta, şi tot sfatul tău, să-l plinească. Bucură-ne-vom de mântuirea Ta, şi întru numele Dumnezeului nostru ne vom mări.

Este stăpânul a ceea ce spui şi sclavul a ceea ce nu vorbeşti, deoarece cu cât taci din gură, devii mai vândut şi sclavul sclavilor la oameni care se cred pe ei, că sunt mai mari lui Dumnezeu. 

O viaţă cuminte, trebuie zidită cu multă rugăciune, prin care se va deschide o comunicare directă cu Dumnezeu, bazată pe legile creştine şi prin multă milostenie, adică să fie mai bun din toate punctele de vedere uman, chiar la cei care te mânâncă să faci păcate şi care sunt împotriva Duhului Sfânt.

Când viaţa îţi dă mai mult decât poţi duce, îngenunchează pe linia porţii, îşi deschide mâinile şi să te rogi lui Dumnezeu îţi va asculta mereu rugăciunile ori unde eşti, astfel încât să fii mai puternic ca niciodată prin rugăciune, deoarece el pune preţ pe viaţa ta.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro