CEVA NOUA DAR ESTE FOARTE BINE

 

Tema politica importanta pentru alegerilor locale din anul curent, privind realizarea celei mai mari moschei din Europa in Romania, este foarte bine venita deoarece aduce mai multa securitate si nu vom avea acte teroriste pe teritoriul al Romaniei. Liderii politici de la toate partidele politice parlamentare se opun ridicarii unei astfel de proiect al crestinismului deoarece crede ca vine din poverile fiscale de la partidele politice penale. Ideea ridicarii unei noi locas de cultura este venit din proiectul de guvernare al Guvernului PAS in PAS, care nu este un proiect pur politic, ci este o cooperare de buna guvernarea tuturor acordurilor afacerilor externe cu cel mai mare actor economic si comercial din lume, chiar mai mare de cat Uniunea European, adica cu Turcia.

Un sigur Dumnezeu care exista si isi exprima gandurile in cei care cred cu adevarat in Dumnezeu, si trebuie facut politica pe ideea ridicarii unui astfel proiect de esenta intelectului nu satisface religia, nu e Dumnezeu religiei. Crestinii care cred in Dumnezeu nu protetsteaza impotriva crestinisumului de orice scara larga, si aduce luminii spirituale acolo unde este mai mult intuneric. Omul vrea pace, vrea religie crestina, si sa traieasca in religie si nu in lupte politice penale si ordinare din partidelor politice lipsite de viziuni de cooperare in afacerilor externe cu actorii mari de buna cresterii economice si comerciala pe termen  lung.

Daca deci omul se afla in Romania in pace si nu are acte teroriste de la alte culte religioase insemna ca exista si Dumnezeu in  Romania, acolo unde trebuie sa fie si ca el impreuna cu calitatile musulmanilor credinciosi care trebuie sa faca parte din proiectul al unei inalte si impreuna umanitatea. Dumnezeu este unul si nu este de vanzare asa cum nici stinta nu se vinde de loc. El , Cel ce a avut puterea sa creeze cerurile si pamanturile, pacea, are si puterea de a-i reduce pe oameni la viata . Avand in vedere ca nu pot invinge moartea, sa o consideri ca o etapa indispensabila in trecere lor spre eternitate.

Cel mai mare proiect de toate facturile de gandirile noi , ar trebuie sa fie de bun agur si nu trebuie realizat in referendum local pe o tema ce aduce si este un distribuitor gratuit de securitate geopolitica si care este oportun in aceasta perioada dificila si grea , cu valuri mari de antentante terioriste in marile orase din lume, unde sunt foarte dezvoltate pe val economic, si unde nu se gandiea nimnei ca vor fi  antentante terioriste in zonele cu inalta securitate strategica si nu numai. Este bine venit un astfel de proiect si care nu este din banii din taxe si impozite pentru ridicarea celei mai mari moschei din Europa în Romania in perioada imediata.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!