CEVA ASPECTE POLITICE

Socialismul si slaba dreapta libera ca ideologie in slaba lor manifestare . Ambitiile slabe de a impune prin cei mai slabi conducatorii de tara in mod formal modelul lor de guvernare. Slaba pregatire si conducatorii de partide politice tot mai multe si nu sunt de loc buni pentru o guvernare noua cu ideologia coruptiei si saraciei si reducerea suvernatiatii nationale la cote maxime. A lasat , asa cum o face periodic, un partid politic in materie politica ca in care anunta perenitatea ciumei rosie si ciumei galbene , ca doctrina , si noua ideologie de export si se lupta impotriva drepturilor tuturor romanilor de la marea Conventiei a ONU.

Modelul conceput de 30 de ani de cea mai salbatica democartie si acceptata de o majoritate de romani, care miroase a fascism suvernana, si a facut periodic pact de coabitare la adresa celor mai multor partide politice de de ce , ce vor sa fie impotriva a tot ce este nou vot electoral. Totul a pornit de la votul este pe gratis pentru toate partidele politice, ca autorul democartiei in eradicarea drepturilor politice in cedarea totala din suveranitatea Romaniei este un drept politic. Descris despre o dezbaterea publica care au alte temele de cat cele prevazute in proiecte de legi, amendamente, decizii guvernamentale , in atentia unui public care oricum voteaza sau nu voteaza pentru ca nu are cu cine sa se plime animale politice in fata Parlamentului si in fata Guvernului. Protestele trebuie sa fie apolitice sa ajute la cresterea si dezvoltarea tarii si nu la o noua la un castravete murat.

Reflectarea elementelor de lipsa de coeziunea sociala in materie de bani europeni nu au venit niciodata in Romania. Mai mult de cat atat partidele politice sunt remarcabile prin victorii artificiale care nu vor mai mult de sub doua cifre politice sa aiba in alegerile europene in conformitate de prestatia lor politica. Ca recastigarea statului de drept pare a fii pe placul multor liderii politice de mare putere in lansarea de nu mai mult de 300 de noi partide politice. Legitima sau biopolitica in aparare si armonizare de prezumţiei de nevinovatiei sunt total catastrofale in fata legii.

Deci nu conteaza cine guverneaza pentru milioane de romani oricum nu ii reprezinte de lor de la moarte pana la viata , air drepturile sociale sunt de forme , angajamente unui sistem lipsit de obiectivitate si putere. Doctrina creeaza reprezinta ciumele si boli contagioase politice un context de idei, ideologii , sau partide politice , care in faca ce vor ei, care ideologia nu poate pentru ca ca creste si sa dezvolte dezvoltarea unui stat ce a fost lovit in plin de o Revoluytie usturatoare si nenoricita pe viata si pe moarte. Cu o forma de munca de sun 5 milioane de romani asa valoareaza acum politica in sistemul politic romanesc, este straniu modelul apogeu ce globeaza ideea ca avem cea mai periculoasa politica care nu face de loc vine oamenilor de peste 30 de ani, nu vine prin calea naturala, si numai prin artificii de rezvoie civile si care total expirata. Puterea politica este o forta pentru a devedi noi fractiuni politice cu cu fara liderii politici corectie, cinstiti, si cu mare valoare umana, fiind depreciere de natura lor politica sau de radacinile umane .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro