Cercetător israelian: medicamentul antiparazitar ar putea „vindeca” coronavirusul

Cercetător israelian: medicamentul antiparazitar ar putea „vindeca” coronavirusul.

Prof. Eli Schwartz a lansat un studiu clinic asupra medicamentului Ivermectin, un agent antiparazitar cu spectru larg, care s-a dovedit a lupta împotriva virusurilor.

Un expert în boli tropicale testează un medicament folosit pentru combaterea paraziților din țările din lumea a treia, care a spus că ar putea ajuta la reducerea duratei infecției pentru persoanele care prind coronavirus , permițându-le să se întoarcă la muncă și la viață în cel puțin câteva zile.
Prof. Eli Schwartz, fondatorul Centrului pentru Medicină pentru Călătorii și Boli Tropicale din Sheba Medical Center, Tel Hashomer, a lansat recent un studiu clinic asupra medicamentului Ivermectin, un agent antiparazitar cu spectru larg, care s-a dovedit, de asemenea, să lupte împotriva virușilor. El crede că medicamentul ar putea ajuta la „vindecarea” COVID-19 .

„La debutul acestui virus, toată lumea vorbea despre medicamentul anti-malarie”, a spus el, referindu-se la hidroxiclorochina, care a fost prima dată la iveală de către președintele american Donald Trump, dar de atunci a fost legat de un risc crescut de deces la pacienții cu coronavirus, printre alte riscuri pentru sănătate.

Am decis sa cautam mai pe larg alte medicamente si am considerat cateva medicamente care ar putea avea activitate antivirala, a spus el; Ivermectina a fost selectată.

Schwartz a declarat pentru The Jerusalem Post că medicamentul este testat la persoane cu cazuri ușoare până la moderate ale bolii pentru a vedea dacă poate scurta perioada de vărsare virală, permițându-le să testeze negativ pentru coronavirus și să lase izolare în doar câteva zile. În prezent, persoanele care se infectează cu corona sunt izolate cel puțin două săptămâni – și uneori patru sau chiar șase săptămâni – înainte de a obține două rezultate negative ale testului. 
„Din punct de vedere al sănătății publice, acest lucru este foarte important”, a spus el, explicând că dacă oamenii sunt vindecați de coronavirus, pot reveni la muncă și la activitatea lor zilnică normală, provocând un impact mai puțin negativ asupra economiei. 
Până în prezent, 26 de persoane s-au înscris în studiul randomizat, paralel al medicului, în studiul de mască cvadruplu dublu-orb din cei 100 de pacienți pe care speră să-i recruteze. El își găsește majoritatea recruților la „hoteluri coronavirus”.

Până în prezent, el și echipa sa speră să stabilească clearance-ul viral în termen de șase zile după intervenție.

Schwartz monitorizează, de asemenea, dacă medicamentul poate ajuta la accelerarea reducerii simptomelor. 

O echipă de cercetători australieni a efectuat un studiu al medicamentului în martie și a descoperit că acesta era capabil să ucidă COVID-19 în 48 de ore într-o cultură celulară. Studiul lui Schwartz ar fi primul studiu efectuat la oameni.

Rezultatele preliminare ale unui studiu realizat pe SUA asupra Ivermectinei în tratamentul pacienților cu COVID-19 cu simptome severe au arătat că poate reduce și mortalitatea, deși Schwartz a spus că nu își concentrează efortul asupra procentului mic de pacienți care ajung în spital.
Începând de luni dimineață, aproximativ 2.665 de pacienți cu coronavirus din Israel au fost tratați acasă sau într-un hotel, față de 132 în spital.  
O echipă de cercetători a câștigat un premiu Nobel din 2015 pentru descoperirea Ivermectinei, care s-a dovedit a ucide în mod eficient larvele parazite. Ca atare, milioane de oameni au fost tratați cu acest medicament, despre care se știe că au un profil de siguranță ridicat. 
Schwartz a spus că mulți medici nu sunt familiarizați cu Ivermectina, deoarece este unic pentru medicina tropicală. 
El a declarat pentru Post că studiul tocmai începe, din cauza întârzierilor birocratice din partea Ministerului Sănătății. Dar el a spus că speră că studiul va fi finalizat în următoarele câteva luni, presupunând că se înscriu destui oameni. El a menționat că a existat un declin al persoanelor care s-au înscris pentru a participa la studiu.
„Majoritatea persoanelor care obțin rezultate pozitive trebuie să fie scoase din viață”, a spus el. Dacă [Ivermectina] funcționează, ar putea lua medicamente pentru câteva zile în loc și să fie vindecate.
www.ziarulviitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.