CENTERNARUL MARII UNIRII LA BUCURESTI-CONCERTE SI COLINDE

Centenarul Marii Unirii de la Bucuresti, in anul 2018, Sectorul 4, si Sectorul 1, PREVEDE FOARTE MULTE cantece patriotice si mai ales venirea unui an nou crestin -ortodox, printre altele evenimente religioase si filantropice in spitale, azile de batrini si centre de plasament.

In seara de Marti , 4 decembrie 2018, la Ateneu Roman, de la ora 19.30, sunt dedicate activitatilor legate de Centenarul Marii Unirii si cuvinte de deschiderea Catedrala Mântuirii Neamului (Catedrala Națională)  Neamului Romanesc,  gazduieste foarte multe evenimente religioase , astfel incat sunt indrumate sub Inaltul Patronaj al Patriarhia – Preafericitului Daniel,Primaria Capitalei, si care au deosebita onoare de a va prezenta la un concert extraordinar de colinde si cantece patriotice, ce sunt difuzate de catre posturile de stiri, Trinitas si Postul Public de TVR . Cu sloganul ,, Uniti Pentru Romania Crestina vs bunei credintei, .

În seara activitatilor legat de in fapturiea Unirii de la 1859, cu proiectarea Catedralei Ortodoxe Romania , legate in premiera despre Centenarul Marii Unirii si valorile si principilor fundamentale , sunt sub foarte multe  evenimente pastorale ale  Episcopia Munteniei si Dobrogea, organizeaza un concert extraordinar de cantece patriotice si colinde, susinute cu participarea artistilor: Nicolae Turda Iancu, Grupul Psaltic Tronos SI Orchestra Metropolitana Bucuresti, condusa de dirijor Daniel Jinga. Actorii:Sorin Iancu su Vlad Radescu. Invitati speciali: Gabriela Firea, Paula Seling si Proiect K1. Prezentator : Iuliana TUDOR., LA Ateneu Roman.

Membrii Grupului de Colinde, religioase , sustinut de Grupului Psaltic ,, Orchestra Metropolitana Bucuresti, al Episcopiei Dobrogea si Munteniei., sunt absolventi ai Universitatii de Teologie din Bucuresti si sustin an de an multiple spectacole in tara si in strainatate , alaturi de cunoscuti interpreti de muzica populara.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.