CELE MAI PUTERNICE STIRI DIN LUMEA POLITICA

 

Romania, participare foarte mica pentru referendumului impotriva casatoriei din partea tuturor partidelor politice parlamentare, care se angazeaza sa lupte impotriva dreptul la vot, ce nu este egal cu dreptul la proste pentru doua minute. Guvernul sa angajat sa lupte tot mai mult impotriva ideologiei politice care a devenit o rupere in partid pe mai multe canale. Referendumului era foarte important pentru casatoria intrele persoane de acelasi sex. Securizarea orelor despre sex la minori a devenit un conflict aprins intre Biserica si Guvern .

Milioane de tinerii cu drept de vot nu au venit in numar mare sa voteze pentru demnitatea lor umana, si au stat la cozii de mii de kilometri la o bura de studii din partea tuturor ambasadelor care reprezinta Guvernele din Uniunea Europeana.

Lupta pentru ciolan politic, a fost o alegere destul de picanta, in care alegatorii au preferat sa nu vina de loc la urne sa vorbesca si sa puna stampila pentru viitorul tarii, astfel decizia de sambata si duminica, este o lovitura dat la milioane de romani impotriva tuturor partidelor politice care incaseaza miliarde de euro, pentru a guverna prin politicilor europene impotriva tuturor romanilor.

Un referendum din anul 2016 a devenit o tema politica si nu una sociala, religioasa, astfel a fost polarizat la nivelul de guvern ce guverneaza Romania, prin numai bataii de acte de coruptiei in forma calificata. Pentru Guvern nu este de loc un esec si este o victorie politica, pentru ca asa isi vor avea in continuare puterii politice sporite.  Milioane de romani sunt poponarii in Romania, a votat in numele lui Dragnea si lui Orban, USR, care vrea sa se incrie in Constitutie care casatoria poate fi realizata intre persoane de aceleasi sex si sa adopte copiii.  Prezenta fiind de sub 20 la suta, dintre care un pic de 15 la suta din cei 19 milioane de alegatatori au votat, in timp de pragul era de 30 la suta, dar acum din partea liderii politici se doreste si renuntarea la pragului electoral de 5 la suta, sau 30 la suta. Guvernul mai mult miroase urat, la acte de afaceri de coruptiei de catre buna guvernare sociala si transparenta, ar putea fi confruntat cu cele mai mari lovituri politice si civile, la noile consultarii, dar puternic aprofundate pe ideea ca romanii nu au cu cine sa voteze si ca intrebarile sint pentru salavarea si apararea politicienilor penali de pe functii publice de catre agenetiile guvernamentale din cadrul sistemului judiciar din Romania. NU sa dorit de loc o prezenta seriosa la urne si nu ar mai trebuie sa fie votul gratuit si pentru toata lumea, deoarece milioane de romani nu isi doresc de loc dreptul la vot si numai dreptul de a manifesta in piata publica in fata Guvernului si sedilele  partidelor parlamentare .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor