CELE MAI NOI PROTESTE IMPOTRIVA TUTUROR GUVERNELOR PSD

Proteste sociale si economice sunt pe buna dreptate impotriva Guvernelor PSD , deoarece Guvernul psd 2, creeaza alte noi guverne care sa fie impotriva milioane de romani. Programul de guvernare al coalitiei PSD si ALDE este tot mai prost si de slaba calitate politica , intrcat a chemat oamenii din nou in strada, in marile orase din Romania. Primul proste pentru Programul de guvernare cel mai plin de promisiuni electorale si cu rezultate si lucruri zero este sa fie in Capitala Romaniei, din strada Piata Victoriei, Piata Revolutiei si pentru alte noi proteste adresate in mod special  regimului psd. Milioane de romani  sunt acum,  impotriva Guvernului Tudose unde se estimeaza sa fie fie peste 10.000 de oameni.

 

Liderii politici de azi de la guvernarea impotriva oamenilor, au lansat si au promovat o noua  criza guvernamentala care cere sa vina si in Romania alegerile anticipate. Guvernul PSD, dupa doi ani de guvernare, a resusit sa guverneze doar cu 3 lei, insa, sunt in continuare in mediul rural si urban milioane de romani cu zero venituri. Romania are nevoie de un nou Guvern, un nou Parlament, si reforme sociale si economice care sa fie cuprinse in Programul de guvernare si sa fie deschise spre  guvernarea bunastarii social, astfel incat, satul bunastarii sociale sa produca rezultate sociale si macroeconomice si nu vorbe goale si milioane de contracte de afaceri la coruptie politica pe toate nivelurile .

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!