CELE MAI NOI PROTESTE IMPOTRIVA TUTUROR GUVERNELOR PSD

Proteste sociale si economice sunt pe buna dreptate impotriva Guvernelor PSD , deoarece Guvernul psd 2, creeaza alte noi guverne care sa fie impotriva milioane de romani. Programul de guvernare al coalitiei PSD si ALDE este tot mai prost si de slaba calitate politica , intrcat a chemat oamenii din nou in strada, in marile orase din Romania. Primul proste pentru Programul de guvernare cel mai plin de promisiuni electorale si cu rezultate si lucruri zero este sa fie in Capitala Romaniei, din strada Piata Victoriei, Piata Revolutiei si pentru alte noi proteste adresate in mod special  regimului psd. Milioane de romani  sunt acum,  impotriva Guvernului Tudose unde se estimeaza sa fie fie peste 10.000 de oameni.

 

Liderii politici de azi de la guvernarea impotriva oamenilor, au lansat si au promovat o noua  criza guvernamentala care cere sa vina si in Romania alegerile anticipate. Guvernul PSD, dupa doi ani de guvernare, a resusit sa guverneze doar cu 3 lei, insa, sunt in continuare in mediul rural si urban milioane de romani cu zero venituri. Romania are nevoie de un nou Guvern, un nou Parlament, si reforme sociale si economice care sa fie cuprinse in Programul de guvernare si sa fie deschise spre  guvernarea bunastarii social, astfel incat, satul bunastarii sociale sa produca rezultate sociale si macroeconomice si nu vorbe goale si milioane de contracte de afaceri la coruptie politica pe toate nivelurile .

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???