CELE MAI NOI INFORMAŢII POLITICE ACUM

 

Liderul PMP Elena Udrea,  a cerut din nou demisia guvernului Ponta 3, privind gestionarea fondurilor europene şi pentru cum a negociat portofoliul României pentru postul de comisar european, al politicii regionale, fiind cel mai mare drept fundamental şi european al României din partea Comisei Europene. De asemenea este posibil ca România din cauza Guvernului Ponta 3, să nu primească cel mai important portofoliul al politicii europene de dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, de care are nevoie acum România, având în vedere actuala politică de pe scena politică, privind suspendarea preşedintului, de către guvernul Ponta 3, care vrea cea mai mare instabilitate politică pentru o nouă criză economică.

 

Candidatul PMP, pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, îl pace praf pe cel mai corupt guvern din Uniunea European, adică Ponta 3, întrucât prevede în programele sale de guvernare comună, reducerea invstiţiilor străine şi private, cu peste 30 la sută, pentru anul 2014, care acestea fiind cele mai mari realizării politice ale guvernului Ponta 3, pentru România.

 

Preşedintale PMP, Elena Udrea, a mai declarat, că susţine o nouă moţiune de cenzură, la adresa guvernului Ponta 3, privind activitatea administrativă centrală şi activitatea membrilor acestora, care nu respectă actualele probleme mari din zona economiei şi sociale, privind scăderea creşterii economice, prin aderarea României, la cea mai nouă criza financiară, după alegerile din toamnă.

 

Deputatul de Ion Creangă şi Roman, Elena Udrea, a precizat, că actualele pomenii electorale direct de la Palatul Victoriei, sunt pentru împotriva investiţiilor în cadrul economiei, deoarece Guvernul Ponta 3, de când se află din mai 2012, şi în anul respectiv, guvernează  prin numărul mare de Ordonanţe de Urgentă emise de Guvern, din lipsa mare de viziune politică şi economică, asupra lipsei totalei de calitatea a legislaţiei şi instabilitate politică, cât cuprinde.

 

Candidatul PMP, pentru cele mai importante alegeri electorale din anul 2014, sustine că nu are probleme cu strângerea de semnăturii pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, şi că până acum sau colectat peste 90 la sută, din numărul de semnături care revine candidatului pentru validarea ofertei politice. Elena Udrea este considerată, ca fiind candidatul tuturor partidelor de centru- dreapta, cu cele mai mari şanse politice , deoarece are viziune politică şi proiecte mari fundamentale de ţară, fiind cu cea mai bună ofertă politică din partea tuturor partidelor politice din societatea românească.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro