CELE MAI MULTE REALIZARI POLITICE IN ANUL 2017

Guvernul PSD 2, din anul 2017, are tot mai multe realizari care sunt pe zero in toate domeniile de prestari serviciilor in administratia publica centrala si locala, deoarece are mari probleme legate de actele de coruptiei.  In toate primariile de tara sunt bugetele locale pe lipsa de investitii publice , astfel autoritatile administratiei publice , prin care da putere guvernului central, sunt considerate a fi or problema fundamentala legate de problema cu coruptia publica. Lupta impotriva coruptiei in Romania este tot mai mult pe masa guvernului si recomandarile comisiei europene sunt inutile, din partea actorii politici la guvernarea la guvernare azi. , Pentru PSD si clientela de partide mici, vor ca coruptia in Romania sa fie legalizata tot mai mult printr-o legislatie unica.

Avem autoritatea judecatoareasca care nu poate interveni atunci cand se fac acte de coruptiei la guvernare, iar cand stabilesc magistarti  problemele penale ale politicienilor, nu poate pune mana pe recuperarea prejudiciului comis de catre politicienii din administratia publica pe plan local si centra. Codurile civil si penal cu legislatia impotriva anti-coruptiei si anti- saraciei este tot pe dinafara tarii.  Justitia din Romania este independenta in Romania, doar pana la un anumit moment, dupa ce ar trebui sa fie unica, si egala pentru toti.

Guvernul PSD asigura noi taxe si impozite si vrea sa aiba numai voturi. Economia Romaniei este in cadere libera, nu are de loc simulari de crestere economica si a nivelului de trai, iar veniturile romanilor in masa au scazut cu peste 30 la suta, numai in anul 2017, sub guvernelor socialiste penale.

Coruptia publica din guvernelor din Parlament este expres folosita de catre toate grupurile politice parlamentara catre atingere scopului si pentru a distruge insititutii publice de pe scara mare. Politicieni, partide politice, alesi pe liste electorale, au incheiat peste 2 milioane de contracte de coruptiei publica in 20 de ani. Dupa ce la guvernare sunt membri ai Guvernului PSD cu probleme penale si au multe acte ilegale in forma califiata si care constituie un grup infractional constituit in jurul atragerilor de privilegii si avantaje ilegale, se folosesc de acesta masinairie administariei locale, sa sustraga fonduri fiscale de la bugetului de stat, in continuare.

 

Un guvern penal al tuturor penalilor si expresia A actualei majoritai parlamentare functioneaza acum ca un grup constituit ilegal, deoarece in cazul de fata Guvernul PSD, si vrea sa se de zica de problemele legate de coruptia publica asupra GUVERNULUI. Multi politicieni, parlamentari, primari si ministri sunt acum sub influenta actelor de coruptiei si care fac tot mai mult acte de traficul de influienta, iar parchetul de specialitate, nu poate sa intervina in aplanarea cazurilor de coruptiei cu care se guverneaza tot mai mult.

Manifest al programului de guvernare este de fapt un paravan de stical, iar formele de coruptiei merg cu cea mai mare viteza in premiera, iar rezultatele sunt milioane de romani la zona de sclaviei in campul muncii si alte milioane de romani cu zero venituri(fara bani). Politica de partide politice penale, au acces direct pentru mita, sanataj pe domeniul public, clientela seclectiva de clineti care sa guverneze, in favoarea nepotismul, afaceri cu lideri ai multinationale, pentru ca traficul de influenta si deturanarea tuturor fondurilor publice, sa fie kilometri de acte de coruptiei, pentru modernizarii drumuri publice si calile ferate. Coruptia politica din sistemul politic romanesc, a crescut foarte mult, iar traficul de influienta si afaceri publice din taxele si impozitele romanilor, sunt modele de activitati ilegale precum mita si trafic pe spalarea banilor din bugetului de stat,

Guvernul PSD prin actuala majoritate parlamentara directa, fac cele mai multe abzuri de puterii guvernamentale in alte scopuri, decat in interesele serviciului public. Brutalitatea actelor de coruptiei este fara limita si mai grav, de asemenea, nu se respcta de loc promisiunile electorale, astfel incat coruptia guvernului PSD SI cu clinetii de la la guvernare care au acces public la resursele financiare ale statului roman, sa fie protejat de Legii spciale, legii organice facute si realizate de catre clientela parlamentara directa.

Activitatea executivului pentru actele de coruptiei si trafic de puterii legislative, de astfel, se extinde la peste 1000 de miliarde de euro. Dupa ce fondurile publice din taxele si impozitele romanilor cu drept de vot au fost majorate si atingerea gradului de colectare la nivel national de peste 45 la suta, astfel incat in anul 2018, sa fie noi poveri fiscale pe cap de locuitor si zero investitii publice directe si astfel de investitii in cadrul economiei de dezvoltare sa nu permita acces liber la dezvoltarea si cresterea salariilor si pensiilor populatiei.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !