CELE MAI ÎNALTE SFATURI PENTRU O VIAŢĂ BUNĂ

Mântuirea stă în strânsă legătură cu responsabilitatea. O viaţă fără Dumnezeu este o viaţă fără siguranţă şi în esenţă fără speranţă. Atât timp cât Îl ai pe Dumnezeu în suflet, nu eşti niciodată singur. Grija omului de Dumnezeu simplifică grija omului de om. E atât de greu şi de dureros să stai între minte şi inimă şi să te lupţi să o împaci pe cea din urmă cu dreptăţile celei dintâi. 

 

Dumnezeu nu înseamnă a trăi fără probleme, ci a trăi cu Dumnezeu prin probleme. Perelele nu se află pe malul oceanului. Dacă vrei una, trebuie să te scufunzi după ea. Un cuvânt plin de iubire preşuieşte atât de mult şi totuşi el costă atât de puţin. Atunci când crezi mai puţin, vine Dumnezeu pentru tine. Omul e făcut să trăiască între oameni. Prin urmare, ori îl educi, ori îl suporţi.

 

România este o ţară eminamente creştină, deoarece ortodoxia este o valoare naţională. Nu ştiu cum ar vota românii un preşedinte de tară, de altă confesiune religioasă. Să nu facem răul, dar nici binele cu sabia. Oamenii sunt ca apa. Îşi găsesc singur propriu nivel. Viaţa e  grea, deoarece mai ales dacă eşti prost.

 

În sufletul care are intenţie bună, duh de nevoinţă şi mărinimie Hristos lucrează fără zgomot. Neghinele vrăjmaşului vor sălbătici oile împotriva pastorilor. În mintea strâmbă şi lucru drept se strâmbă. Dacă iubeşti pe cineva, atunci îl iubeşti aşa cum e, şi nu ai cum ai dori tu să fie.

 

Am luptat degeaba pentru ţara noastră, deoarece m-au uitat toţi şi sunt oamenii profitori. Dacă Dumnezeu nu ne-ar ajuta, nu doar că nu am învinge, dar nici nu am mai putea lupta. A constata un adevăr nu înseamnă să urăşti pe cineva. Oamenii te vor lovi, Dumnezeu te va mângâia când cuiva îi pasă cu adevărat de tine, va căuta o soluţie să te ajute, nu o scuză sau a te evita.

 

ZIarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.