CELE MAI IMPORTANTE SFATURI PENTRU OAMENII ÎN CONTINUARE

Rugăciunea ,, Tată nostru” este o spovedanie zilnică şi continuă, precum cererea de iertare a păcatelor este o mărturie a păcatelor. Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi de la bunul nostru Dumnezeu, prin vindecarea sufletului de la mai rău.

 

Dacă Dumnezeu e tot ce-ţi-a mai rămas, atunci ai tot ce îţi trebuie de la el. Unor ispitele, le sunt spre mântuire, altora spre pierzare. A înţelege necazurile vieţii în rostul lor nevăzut, este o lumină de preţ în sfeşnicul minţii.

 

Cel ce nu cunoaşte postul nu cunoaşte crucea. Nădejdea mea este Domnul, numai El îmi poartă de grijă. Nu mă tem de nimic, căci este cu mine, oriunde ar fi. Acolo unde oamenii rănesc, Dumnezeu vindecă.

 

 

 

În Duhul Sfânt, toate cerurile văd pământul şi aud rugăciunile noastre şi le duc la Dumnezeu. Ne-am îmbolnăvit prin pacăte, dar ne vindecăm prin pocăinţă. Iar pocăinţa fără post este neputincioasă. Pocăinţa este renaşterea noastră a omului şi punctul de plecare pentru o viaţă nouă şi virtuală.

 

Trebuie să învăţăm să iubim, să iertăm să dăruim, să fim mai buni, să fim oamenii şi nu diavolii pe aceste pământ şi împotriva lui Dumnezeu. Când vom învăţa toate aceste lucruri fundamentale şi creştine, vom fii şi mai fericiţi în această viaţă.

Biserica Ortodoxă nu este o Biserică între altele, ci este, pur şi simplu, firea în care Dumnezeu l-a creeat pe om. Esenţa Ortodoxiei este firea omului. La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă. Cele mai importante sunt două zile din viata ta, precum în ziua în care te-ai născut şi cea în care afli de ce eşti în această viaţă.

Să fie frică, nu înseamnă să ai totul, ci înseamnă să fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ai primit. Nu înceta niciodată să creşti şi să speri. Oricâte necazuri sunt în viaţă, Dumnezeu nu te lasă. Îţi va trimite suficientă putere pentru a trece peste toate problemele.

 

Viata te pune la încercări dar Dumnezeu te ajută să treci peste ele. Dumnezeu poate fi văzut, dar trebuie împlinită o credinţă, trebuie inimă cât mai curată. Iubirea lui Dumnezeu faţă de cel mai  mare păcătos este mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu.

Cu fapta şi cu cuvântul cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, ca să-ţi vină binecuvântarea de la ei. Nu te vinde să faci rău, şi aceasta va înceta să existe. Dumnezeu să vă dea multă sănătate, multă iubire de aproapele tău să va luminescă sufletele şi gândurile să iubiţi să fiţi iubiţi !

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.