CELE NOUA MILIARDE DE EURO SUNT O LOVITURA LA ADRESA ROMANILOR

Cele NOUA miliarde de euro, bani in plus din recalcularea bugetara sunt de fapt, banii de la investiitii in infrastructura, durmuri, scoli, spitale si mai ales sunt comoditatea guvernului de operatiune fiscala in gestionarea master planurile mari si mici. Guvernul PSD fata de toate guvernele nascute de un singur partid, a dat din nou o noua lovitura asupra bugetatele de stat. Potrivit regimul Dragnea, care a luat banii de la investitii de orice fel si ia distribuit la conturile fiscale ale clientelei politice, doreste sa  ofere romanilor un model de guvernare tot mai saraca. Cresterea impozitelor cu peste 8 milione de euro, pierderii puterii de cumparare, unde mancarea din Romania este cea mai scumpa, si a devenit un lux, deoarece nu exista instiutii ale fiscului si alte Ministerului Economiei si combaterii infaltiei publice, sa intervina  pe piata economica libera.

 

O putere de cumpararea girata a romanilor de  catre masuri populiste, unde factorul politici isi permite sa creasca nivelul de cumparare tot mai grav. Guvernul PSD, nu are niciun acord cu reducerii fiscale, si  nu vrea sa guverneze de loc pe mai multa economiei iar, puterii de cumpare a populatiei in anul 2018, a scazut cu peste 30 de miliarde de euro. Nu exista de loc piata economica independenta si libera, iar egalitatea de tratament intre firmele mici si mari, sunt tot mai nule. Guvernul promis taxe si impozite mai mici iar de cand se afla o guvernare sociala, masurile din programului de guvernare sunt pentru majorari de taxe si impozite si zero noi locuri de munca.

Pentru ca Guvernarea PSD 3, a atins un scor de lipsuri bugetare si care se vede prin cresterea datoriilor externe, pentru plata salariilor si pensiilor cu peste 9 miliarde de euro, guvernul a numarat gresit ca sunt mai putine taxe si impozite de cand sa instalat Guvernul al lui Dragnea, astfel se duce o lupta agresiva pentru cresterea poverilor, pentru persoanele cu fara despagupire din partea statului la proectiei sociale. Proiectia bugetara in anul 2018, a fost construit tot mai lipsita de dezvoltare durabila. Prin cresterea impozitaiilor per angajatiilor cu peste 5 miliarde de euro, a crescut evaziunea fiscala cu contactele de munca,

Guvernul sufera foarte mult de prea multa prostie la guvernare, are multe ministere cu ministrii tot mai slabi, care nu ofera de loc independenta lor publica. si sa vina cu temele bugetare facute la timp. Energia electrica a crescut cu 50 la suta. gazele si petrol la pompa prin noi impozite a crescut materiile prime la raft si fiecare agent economic, isi umfla buzunarele din lipsa puterii politice in piata publica. Guvernul nu se concentreaza de loc sa lucreze dupa punctele programului sau de guvernare si a devenit acel program politic factor de risc al securitatii sociale si lipsit de credibilitate politica si economica, in special se bazeza pe multa minciuna, dezinformare si lipsa de activitate guvernamentala intre agentie economiei .

 

Romania in anul 2018, are lipa de masuri sociale pentru indreptarea nivelului de trai, pentru reducerea poverilor fiscale, pentru crearea de noi locuri de munca mai bine platite, si pentru proiecte sociale, adica case de ajutor social, apartamente sociale, si plata indemnizatiei sociale la persoanele cele care sunt asistati sociali si care nu sunt din cauza loc cu fara surse de venit din partea mediului de afaceri. Statul Roman, ar trebuie sa mai faca eforturi publice prin delimitarea toatala de persoanele publice penale si care fac tot timpul presiune si influenta si fac trafic de evaziune fiscala cu companiile de stat pentru a desemna alte milioane de romani in zona abuzurilor si ilegalitatilor domestice pentru milioane de gospodarii.

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.