CEL MAI VOCAL POLITICIAN CARE ARUNCA CU CUVINTE GRELE SPRE PSD SI PARTIDE MICI.

Cristian Preda arunca cu cuvinte grele spre guvernarea PSD, deoarece PSD a creat aceste pensii speciale. Soluţia propusă e frecţie la picior de lemn. Nu va fi o guvernare de catifea si credibila, si va fi cu o crestere economica , care se numeste criza economica in vremuri de instabilitate macroeconomici si politica.

Preda nu adera la guvernare. Preda vine cu cuvinte grele spre actuala majoritatea parlamentara, care manca taxe si impozite, si nu aduce fonduri europene, atragerea investiitiilor si  modernizarea infrastructurii de cai ferate, care are potential major sa aduca oferte de noi de munca, pentru dezvoltare durabila si mai bune teme de politici publice .

Europarlamentarul Cristian Preda critică PSD în chestiunea pensiilor speciale (Sursa foto: Facebook/Cristian Preda)

Europarlamentarul Cristian Preda critică PSD în chestiunea pensiilor speciale (Sursa foto: Facebook/Cristian Preda)

Europarlamentarul Cristian Preda (PPE) spune la RFI că nu era momentul să se discute despre pensiile speciale în vacanţa parlamentară, fără o dezbatere în prealabil.

Cristian Preda comentează scandalul pensiilor speciale: “Eu cred că nu e bine să discutăm în timpul vacanţei despre acest subiect şi mi se pare de nejustificat faptul că fără a avea o discuţie prealabilă în Parlament cu toate forţele politice, cu specialişti din societate, în mijlocul verii să născoceşti această chestiune, mie mi se pare că nu e momentul să discutăm acum despre asta, în condiţiile în care repet, Parlamentul e în vacanţă, nu e o dezbatere publică prealabilă, în care să avem opiniile specialiştilor înainte de toate şi suntem în plină manipulare mediatică, am impresia, pe care o folosesc în acest moment cei din PSD”.

Eurodeputatul aminteşte că regimul actual al pensiilor speciale a fost creat tot de PSD: “Aici e şi absurdul suplimentar al situaţiei, pentru că acest regim de pensii speciale a fost creat în urmă cu doi ani de către un Guvern tot pesedist, erau în acel moment şi alte personaje, era Victor Ponta prim-ministru, iar soluţiile propuse în acest moment nu par să schimbe logica pe care o instalaseră în urmă cu doi ani aceiaşi pesedişti (…). Acum, aceiaşi pesedişti, s-a schimbat numele primului-ministru, dar aceiaşi pesedişti descoperă faptul că au creat un regim de pensii speciale, care apasă foarte tare asupra bugetelor unor ministere”.

 

“PSD propune o frecţie la picior de lemn”

 

În opinia lui Cristian Preda, “ceea ce se propune de fapt este să se păstreze acest regim de pensii speciale, să nu piardă nici unul dintre cei care au fost privilegiaţi în ultimii doi ani de pe urma acestui regim care însemna pensii foarte mari şi în plus indexate în funcţie de inflaţie şi în funcţie de creşterea salariului din domeniul de care au ţinut respectivii pensionari şi mi se pare că este o frecţie la picior de lemn ce se propune în acest moment, să se elimine unul dintre aceşti factori, să se păstreze doar indexarea în funcţie de inflaţie. N-am văzut nişte simulări care să ne arate că în acest fel bugetul Ministerului de Interne ar fi mai echilibrat”.

“Ce se întâmplă în interiorul MAI şi anume această fugă din ultimele zile pentru depunerea dosarului de pensii mi se pare că nu pune într-o lumină foarte bună angajaţii acestui minister şi cu atât mai puţin conducerea acestui minister”, conchide europarlamentarul, potrivit Facebook

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CEL MAI VOCAL POLITICIAN CARE ARUNCA CU CUVINTE GRELE SPRE PSD SI PARTIDE MICI.”

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !