CEL MAI SLAB PROGRAM POLITIC SI DE GUVERNARE CE NU FACE NIMIC SA FIE

 

Avand un program de guvernare ce a fost gandit de elitele penale de lux, si care produce cele mai mari jafuri din bugetele locale, adica nu prevede modernizarea reforma fiscala, salarii si pensii , si pretinde, ca este cel mai bun din lume si ca cresterea salariilor si pensiilor , are la baza programului politic al partidelor ultra penale si cu tone de acte de coruptiei publice. Dezastru economica este mult mai mare si in crestere, de ce, pentru ca nu se construieste de loc infrastructura din bani ai taxelor si impozitelor de orice nivel.

Beneficii din marele programului de guvernare ale partidelor penale si cu elite penale tot mai multe si care distruge motoarele economice si zero reforma statului bunastarii sociale. Nu exista si va fi o noua lovitura de stat care beneficiarii vor avea tot mai multe taxe si impozite pe cap de locuitori si mai ales lipsa de dezvolatare si crestere economica, prin lipsa totala de  programe europene si mai ales programul de guvernare care valoareaza  nu mai mult de doua parale pentru ca una promite si una face la guvernare.

 

Guvernarea PSD-ALDE este o afacere politica privata, si care a mai furat alte miliarde de euro, prin servirea clientelei politice , cu contracte publice date cu fara avize si licitaii publice. Noi nu putem sa nu vedem ca se petrec cea mai mare lovitura politica impotriva nivelului de trai, lipsa de crearea de noi locuri de munca, proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii sociale, de educatiei , sanatate publica, si reforma taxelor fiscale. Tot ce s-a intampalt in anul 2017 pentru anul 2018, sunt devina toata actuala majoritatea lor parlamentara foarte ieftina si ne productiva din punctul de vedere macro-politica. Au promis in campanii electorale, ca vor crea multa bunastare sociale, buna functionare a adminstratilor lorcale si ca institutiile statului nu vor mai fi sluga pungilor penale cu contracte la afaceri de coruptiei si promovarea coruptiei si saraciei, fiind temele de guvernare care se vinde tot mai bine si nu costa niciun euro.Numai lucruri rele au fost promovate si ca paleta de penalii cu anii si cu experenta pe piata politica si publica, isi confirma ca libertatea presei este tot mai zero pentru guvernare.

Actuala majoritatea parlamentara se ascunde în spatele crize politice pentru a-i lovi pe romani. Într-adevăr, creșterea prețului motorinei și a benzinei este cea mai nociva taxa.  ” Taxă pentru poluare este o taxă de nesuportat pentru libertatea de circulație!Sub Guvernul care promite multe,  său nu se reduca de loc  impozitul pe muncă aşa cum pretinde, dar el zdrobeşte taxele si impozitele!Principiul egalitatii de sanse si drepturilor omului, sunt tot mai violate, la o  guvernare profunda de corupta la numai afaceri de coruptiei cu banii din bugetele locale, si ce pretinde prestatii politice si mult tupeu, cu o reforma fiscala , de doi lei, salarii marite la parlamentarii penali, si alte resturile de bugetari. PSD -ul de azi, nu este asa cum era la ora politica, la cerut puterii in  politica in piata publica din Romania. Ar fi foarte bine, sa plece marele partid cu gripa porcina de la butoane securiste,  din toata tara si stop guvernarea ciolanelor de lux. 

 

o noua lovitura de stat paramilitare, cu clanurile de gherile, care astfel incat sa obtina din noua puterea politica la mai multa guvernare prin multa forta si mai ales victimizarea publica. Egalitatea de gen nu este de loc in prezent pe toate actele Executivului, si actele normative, se face scut impotriva clasei de mijloc, impotriva drepturilor femeilor, impotriva tinerilor de pe piata muncii, sa lucreze cu numai locuri de munca tot mai expirate. Principiul egalitatii de sanse si de gen,nu este de loc  prevazut de loc  in decizii publice si ar fi bine sa fie luata in semna , ca cutuma de drepturi civile, insa sa dea voie la mai multa dezvoltare economica,  pentru crearea de noi locuri de munca mai bune, si modernizarea fiscala, pensii, salarii si altele. 

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor