CEL MAI PROST GUVERN DIN 100 DE GUVERN IN 20 DE ANI

Cel mai prost Guvern are acum in continuare pentru Romania, si impotriva tuturor romanilor, de peste 20 de ani, care isi prezinta doar dezastrul si cea mai mare inflatiei si reducere de venituri pentru pensii si salarii cu peste 34 la suta, la peste 16 milioane de romani cu drept de vot,/ . Alinata PSD alde din alegerile parlamentare a lansat numai cele mai slabe guvern la guvernare, nu vor sa guverneze , iar Programul de guvernare se manifesta, tot mai rau si efectiv nu prvede de loc previziuni sau achitarea promisiunilor electorale la timp.

Cartea Guvernului PSD>ALDE , se manifesta la doar la noi promisiuni electorale si nu are un Program de Guvernare sa fie capabil de guvernare. Bilanțul Guvernului Dragnea-Dăncilă se limitează la cifre, statistici și câteva grafice colorate. Realitatea este una mult mai ștearsă.

 

În acest bilanț nu se vorbește nimic despre cum PSD-ALDE vrea să pună mâna pe JUSTIȚIE. Nu se arată cum România a fost izolată pe plan internațional. Nu se amintește cum tot încearcă PSD-ALDE să NAȚIONALIZEZE PILONUL II DE PENSII. Guvernul Dăncilă a uitat că doar anul acesta 80.000 de elevi au ieșit din sistemul educațional fără o diplomă. A uitat să amintească despre creșterea prețurilor la alimente, utilități și nu a spus nimic de creșterile record ale dobânzilor la credite. Nu a pomenit nimic nici despre îndatorarea statului de pe piețele externe. PSD a promis 350 de km de autostrada până în 2020, însă a inaugurat doar 15 km în 2017 – adică 4,2% și aceștia contractați de guvernările anterioare!

Guvernul Dăncilă să spună ce a făcut pentru oamenii cinstiți! Pentru Dragnea știm ce a făcut: comisii și comitete de anchetă prin Parlament, scandal și circ în presă, OUG-uri și proiecte de legi neconstituționale sau care vin să slăbească justiția din România. Guvernarea Dăncilă a devalizat bugetele primăriilor și ale companiilor de stat profitabile. Acum vrea să-i ierte pe rău-platnici și să dea un semnal: ”cine încalcă legea și nu plătește la timp taxele – poate fi iertat/netaxat”. A promis 8 spitale regionale și unul metropolitan, iar astăzi s-a făcut că a uitat de această promisiune. A promis 2500 de creșe și grădinițe – și ele au rămas doar pe hârtie. A amânat și adoptarea legii pensiilor pe care o lasă în grija următoarelor guverne.

Cum poate Primul-ministru să facă un bilanț al guvernării – dacă nu a făcut nimic în ultimele 6 luni decât să fie ”ne-conflictuală” și să execute ordinele date de cuplul condamnat penal Dragnea-Vâlcov?, precizeaza deputatul Raluca Turcan, in facebook.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=_J-JJxmexE

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !