CEL MAI MARE PROTEST ECONOMIC SI SOCIAL PENTRU ROMANIA

Cea mai mare cenzura se practică în Romania, dintr-o ţară din Uniunea Europeana, la zona de mass-media precum TV, privind cel mai mare protest de vânzarea resurselor naturale, pe nimic de către vânătorii de ţară de la guvernare. Peste 10.000 de oamenii care protestează de peste 100 de zile, anti sonde de gaze şi petrol sunt în continuare în strada. Iar, partidele din cadrul USL, au cenzurat toate televiziunile din Romania, la maxim să nu difuzeze acţiunile de protest care sunt acum prin Romania şi în continuare. Deasemenea, au fost trimişi peste 20.000 de jandarmii din Galaţi, Brăila în acest moment, în Pungeşti din judeţul Vaslui.

 

Oamenii protestează pe terenurile lor private din comuna Pungeşti, vizavi de suprafaţa de teren luată cu forţa de o firmă privată americană. Romania este stat de drept, democratic şi social, în care toţi cetătenii romanii au drept să protesteze fata de politica actuala de la partidele de la guvernare, privind dezvoltare a personalitătii umane, dreptate pentru tara lor mama şi tata până la capăt.

Protestatarii au protestat  foarte mult, împotriva companiei petroliere, iar organele centrale ale statului român sunt în continuare pentru distrugerea României, deoarece au primit miliarde de
euro pe care şi se împarte ei găştile de sclavi ale regimului USL.

Puterea executivă, vinde toate resursele naturale, precum aurul, petrolul din subsolul pământului romanesc, pentru scumpirea carburanţilor la pompă, energie electrice şi pentru cele mai mari datorii externe al României din Uniunea Europeana, în continuare.

Statul roman de asta are tot timpul punga goală de capital financiar, din cauza că partidele private de la guvernare, vinde în continuare pe nimic toată averea poporului roman, care se afla în zona de divinitate şi în viata României.

Cetăţenii romani au început să protesteze tot mai mult, iar gardurile de jandarmii s-au rupt în totalitate maxim, deoarece oamenii nu vor alte noi crize economice şi sociale mai dure şi severe din partea partidelor private în viitor, ca ulterior statul român să fie cel mai mare sclav în propria lui ţară mama şi tată.

Manifestanţii au scandat lozinci împotriva companiei petroliere, a Jandarmeriei şi a Guvernului. Printre lozinci se numără: „Jandermeria apără hoţia”, „Jos Guvernul”, „Trădătorii”, „Murim, luptăm, Pungeştiul apărăm”.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CEL MAI MARE PROTEST ECONOMIC SI SOCIAL PENTRU ROMANIA”

  1. tv online romania spune:

    CEL MAI MARE PROTEST ECONOMIC SI SOCIAL PENTRU ROMANIA | ZiarulViitor.ro – Stiri – Adevar – Ratiune – Dreptate

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !