CEL MAI MARE PARTID DUPA LIDERII POLITICI PENALI SE RUPE IN DOUA

De ce vrea liderii PSD la la centru sa nu mai vina la guvernare, deoarece vor rupe PSD-ul in doua clanuri politice lutra penale. PSD nu se mai respecta de loc ca un partid politic plin cu baronii de toate zonele geografice din Romania.

Lupta pentru cresterea ciolanelor de lux si cravatele penale la adresa PSD- au inceput sa isi schimba tonul. Sefa penalilor si care aspira sa devina la prima masa rotunda de penalii si sa formeze un nou guvern mai slab sau mai lipsit de credibilitate politica interna. Un partid politic din Romania care este la guvernare si care nu se ocupa de loc de guvernare se ocupa cu lucruri mult mai usoare. Cine vrea de fapt conducerea turmei de ooi, porcine si vite politice. Au ramas pe langa mult de guvernare si acum sunt goale pe scena politica, AU scos militia si securitatea politica interna de partid in strada sa supervizeze Congresul paietelor, vanazatorilor si cozilor de topoare. Cu mult boia rosie si cu tratamentul ciumei rosiei, la meniu si cu toate tacamurile penale, se confrunta acum cu cele mai mare macel.

A inceput de mult timp criza politica interna si acum nu mai este de loc PSD la 30 de ani, cu 30 la suta, are cea mai slaba guvernare in cifre. Este adevarat in fata tuturor penalilor, se vinde partidul penalilor, pentru lozele politice, pentru cindarea mafiei politice in mai multe clanuri de gherila.

 Nu avem guvern si este un guvern din grupurile de gherila care aresteaza o guvernare legitima si democartica. Nu avem aprtide politice din viata alegerilor democratice sa lanseze masaje dure la adresa conducerii PSD care nu este de loc cu programe de guvernare si anunta ca noile proiecte;e care sunt de fapt sunt manipularea maselor. Nu sunt de loc crescute veniturile reale ale romanilor, si reducerea ajutoarelor sociale este un atac ca adresa poverilor fiscale si la codul Fiscal.

 

 Nu avem de loc o zi noua la guvernare pentru PSD si acest partid nu mai are nimic ce sa mai ofere, deoarece a oferit prea mult in 30 de ani. Este un congres pentru functii publice, pentru adunarea penalilor si promovarea drepturilor si valorilor fundamentale ale eleitei politice cu mega dosare penale la guvernarea lor interna si la statul de drept.

psd SI alde nu are de loc importante proiecte regionale si nu vrea de loc sa creeze locuri noi de munca pentru milioane de romani, nu respecta de loc programul de guvernare cu care au pacalit peste 300 de jurnalistii de la toate posturile tv. As prefera ca acest partid sa dispara mai repede si sa avem noi partide politice cu lideri politici moderni si sa fundamenteze pe un proiect serios pe tara. Congresul penalilor este lupta aprinsa intre mai marii penali si clanurile de vazatorii de tara la interesele lor speciale, care au facut o tara de la 20 de milioane de romani, la sub 10 milioane d eromani, in anul 2018.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CEL MAI MARE PARTID DUPA LIDERII POLITICI PENALI SE RUPE IN DOUA”

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !