CEL MAI MARE EVENIMENT POLITIC VINE

 

Un partid politic nu este inca pregatit pentru marele Congres. Temele partidelor politice fie din arcul guvernamental si cel al opozitiei politice din arena politica interna, prevede multe probleme politice interne. Nu avem alternativa politica durabila. PSD=ALDE vrea o noua alianta politica cu UDMR. Topoarele si cozile de lopezi conduc acum Romania . Am spus ca in Parlament nu exita niciun partid politica pentru ROMANIA, exista partide foarte multe care colaboreaza tot mai bine cu PSD-ALDE FIINCA Ei au ciolane de lux si imparte functii. Ne dorim ca alegerile de la zero, sa mobilizeze actorii politici pentru dezvoltarea si cresterea in schimbarea Romaniei la noile Proiecte .

 

Nu vedem ca exista in Parlament există o colaborare cu PSD-ALDE pentru cresterea economica pentru cresterea nivelului de trai, pentru mai multi bani la educatiei si pentru spitale regionale de care are nevoie Romania. Opozitia este forte fragila in special ca USR nu are experienta politica si ca nu este sustinuta pentru unele proiecte regionale. Dialog in viata politica nu exista decat lupte grele si distrugerea statului de drept sa devina o boxa a penalilor din cadrul Parlamentului.

 

Noi partide politica in opozitie ar putea sa isi deschisa arena politica spre o noua politica, posibilitatea atreagerea electoratului care nu are cu cine sa voteze si care nu a venit niciodata la vot la urne. Sunt programate noi schimbari politice extrem de importante si dure in special in toate partidele politice de azi la guvernare. PNL nu are inca toate temele politice realizate si nu are liderii politici de loc. PNL a devenit un partid foarte mic si care nu are deschidere politica si nu face de loc opozite severa si dura la actuala majoritate politica penala. Noi partide sunt bine primite la noile alegerile electorale si pentru stoparea PSD-ului sa mai vina la guvernare, deoarece acest partid care se declara ca este tot mai mare nu stie de loc sa guverneze pentru oamenii. Nu avem partide politice pentru modernizarea scolii romanesti, nu avem partide politice pro infrastructura de drumuri europene si chemarea investitiilor straine la made in Romania.  Dar, din acest punct de vedere, este decizia lor. Oricum, abuzurile de genul ‘lasa ca avem partide politice ieftine pentru creierii de noi acte de coruptiei la afacerile de coruptiei este plina tuba penalilor care nu mai au de loc de cat partide politice tot mai slabe de cat partidele politice de azi de la guvernarea lor personala. Si, afacerile de familie politica merg mai bine de cat o guvernare politica in faliment total politic si care nu mai este de mult timp pe val. Dezvaluirile din lotul penalilor cu serviciile secrete este de fapt arata politica de guvernare.  PSD are 23 la suta, ALDE 4 la suta, PNL 17 la suta, UDMR 2 la suta, USR 17 la suta, noi partide politice peste 30 la suta.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.