CEL MAI MARE ATAC LA GUVERN PRIN ALEGERILE DE ACUM

 

 

Avem de vânzare un milion de locuri de munca si peste un milion de proiecte de aducerea de noi crize financiare şi sociale, pentru cei 20 de milioane de românii cu drept de vot, din partea marelui candidat al PSD, care este un produs politic FOARTE expirat si care se mai vinde pe piata politică din Romania, tot mai pe nimic. Românii cu drept de vot, nu mai vor democratie politica mai mare, din partea ofertei politice foarte slabe, ale celui mai slab produs politic prin impozitarea lui Victor Ponta, pentru alegerile prezidenţiale. Romania este ţara tuturor romanilor si nu al politicienilor care se vând pentru un vot, la alegerile din 2 si 16 noiembrie 2014.

 

Candidatul partidelor de la guvernare,  care îşi face propagandă electorală pe banii romanilor. Pomenile electorale depăsesc cifra de 10 milioane de euro. Utlima investiţie în materie electorală a depăşit peste 100 de milioane de euro, în condidtiile în care sunt peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, la zona cu fără locuri de munca, în special din zona tinerii românii, care sunt pe drumuri şi cu fara nicio sură de venit, din partea nimănui. Guvernul Ponta 3, el nu crează locuri de muncă, pentru că nu are capacitate intelectuală politică şi vrea din nou măsurile de austeritate, pentru că românii să nu vină în număr mare la alegerile prezidentiale din 2 şi 16 noiembrie 2014.

 

România care alocă cea mai mică partea din PIB educaţiei cu sub 3 la sută, are cele mai slabe rezultate economice şi financiare din clubul Uniunii Europene, pentru că guvernele partidelor private, nu vrea pe poporul român să fie prea intelectuali din punctul de vedere al muncii intelectuale şi fizice. 

 

 

Unde pătrunde PSD în România este sărăcie mare, nu sunt locuri de muncă mai bune şi sunt tot mai multe milioane de tinerii românii care pleacă din România, pentru că nu au un locuri de muncă, mai bune şi de lungă durată. Toată România s-a săturat de partidele private de la ciolane de lux, astfel încât guvernul Ponta 3, fiind cel mai avid de putere şi copt de corputiei, confirmă miliarde de euro, aruncate pe kilometri de bannere care sunt prin toată România şi propagandă electorală tot mai ieftină.

 

România tuturor românilor are nevoie de o schimbare politică matură şi de un guvern al oamenilor, deoarece guvernarea Ponta 3, nu este guvernul oamenilor şi este guvernul partidelor private, care nu aduce stabilitate economică şi prosperitatea socială, privind democraţia socială, care trebuie să fie într-un stat membrul al Uniunii Europene, după normele europene democratice. 

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !