CEL MAI IMPORTANT CONGRES POLITIC VA FI LA SIBIU

Cel mai important Congres politic va fi la Sibiu, din partea Partidului Dreptăţii Sociale (PDS), programat în toamna din anul curent, după ce a evaluat activitatea politică de organizare de la alegerile europene din 25 mai 2014, şi  care prevede rezultatele devastatoare din partea alegerilor europene din partea fostei conducerii ai partidului.

Azi, s-a format o nouă conducere cu un nou Birou Politic National, până la  organizarea Congresul al partidului care va fi organizat la Sibiu, în prezenta celor peste 12.000 de membrii ai partidului, pentru pregătirea programului de alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, şi pentru reorganizarea celor peste 30 la sută, din structuri la nivelul fiecărui judeţ.

 

Noua conducerea a partidului va fi preluată de către Senatorul Traian Rece, până la organizarea celui de a cincilea Congres extraordinar al celui mai de stânga partid de centru-stânga, nu celui care este la guvernare şi pretinde că este de centru-stânga, prin creşterea poverii fiscale şi lipsa celor de peste 20 de milioane de noi locuri de muncă, care ar trebuie să fie pentru dezvoltarea şi creşterii nivelului de trai, aşa cum cere creşterea economică de înaltă calitate şi sigură.

 

Fosta conducerea care se trage din PSD, din organizaţia PSD Oltenia, prin fostul deputat Ion Sasu, a fugit cu toate resursele financiare şi care erau banii pentru organizarea alegerilor europene în cadrul Partidul Dreptaţii Sociale, care suma se ridică la peste 4 miliarde de euro, care provin din dividentele membrilor de partid. Practic partidul a fost lovit din toate punctele de vedere politic şi financiare de către gânditori ai PSD.ului, deoarece miza era pentru pierderea alegerilor europene şi falimentarea partidului de către foştii conducători, care lucra la mai multe capete politice împotriva partidului, care i-au făcut parlamentari în cadrul Parlamentului al României.

 

La data de la 14 Februarie 2014, s-au predat o sumă de 10.000 de euro pentru sediu de partid domnilor -Sasu Ion(preşedinte), Varbanciu Nicolae (secretar general), Dorin Mihalache (martor), care au fost cheltuiţi după banul plac,, deturnare de fonduri” . Pentru data de 13 martie 2014, pe o altă chitanţă a mai dat suma de 550.000 mii lei? adică 122.000 de euro, pentru a participa partidul la alegerile din 25 mai 2014, unde nu s-au cheltuit niciun leu, pentru promovarea partidului în zona de alegerilor europene din clubul Uniunii Europene, din România.

 

Biroul Politic al Partidului (PDS), sub conducerea noii adunări a partidului, confirmă că rezultatele sunt foarte slabe, provin datorită acestor lucruri , care au fost programate de mult timp, şi rezultatele sunt mai mult decât jignitoare, pe care le-a obţinut partidul, astfel încât partidul a trecut la o serie de măsuri împotriva celor care au falimentat partidul şi care au vândut partidul pe nimic.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro