CEL MAI BUN GUVERN NU EXISTA IN ROMANIA

 

Cel mai bun guvern prin putere politica de stat, nu exista de loc la made in Romania .Majoritatea parlamentara se manifesta impotriva oamenilor , nu vrea de loc o guvernare mai buna. Politicienii de la guvernare sunt mereu preocupati de afacerile loc penale. Actele de coruptiei sub guvernarea PSD sunt tot mai stufoase si problemele politice sunt problemele partidelor de la guvernarea lor .

De fapt, au acoperit criza economica cu criza politica totul. Aceste oferte politice din programul de guvernare  se manifesta la lansarea si lipsa de infrastructura de transporturi, lipsa de modernizarea si cresterea economica de tara. Bunasarea sociala si economica nu prevede de loc programul de guvernare de marca PSD.

 

Politica de la guvernul PSD si clientii sai a fost si este una tot mai lipsita de predictibilitate si dezvoltarea drepturilor omului, cele mai mari dosare si acte penale sunt din partea Guvernul PSD 2, adupa tuturor guvernelor locale. Cel mai rau si periculos este alianta PSD si ALDE, deoarece au prestari de servicii tot mai pasive si manevrele intregii guvernarii se vede foarte bine in buzunarele oamenilor, cu cresterea taxelor si impozitelor.

Nu avem arata guvernului la guvernare si pentru mai multa guvernare, este preocupat toti actorii politici de la guvernare cum sa isi  maximizeze profiturile cum sa aduca alte noi poveri fiscale, si nu este de loc preocupat de problemele reale si combaterea saraciei  curata, si foametei din toata tara. Guvernarea PSD si alte partide, la modul cum gestioneaza arata ca nu intervina de loc pe piata economica si mai ales sa fie un mediator de cooperare corect intre mediul de afaceri, si bunuri, lucruri si gestionarea resurselor umane.

Lucrurile sunt foarte urate la guvernare si nu au de loc mijloace de sub existenta in teritoriul , adica preocuparile unui bun guvern nu vine asa de repede la guvernare,deoarece nu exista de loc consens politic de inalta calitate durabila.In Romania, trebuie sa mai plece alte milioane de romani la munca in afara tarii sa mai vina un program de guvernare axat pe idei si masuri economice de bunastarea individului si bunastarii sociale.

Nu mai exista de loc presa independenta, deoarece jurnalistii si ziarsti sunt manipulati si controlati din toate partidele politice fie din puterea politica de tara sau din zona opozitiei, de asta nu exista un Guvern mai bun de cat toate guvernele ale regimului postdecembrist in continuare.

Ei formeaza propria lor clientela politica si selectiva la actele de coruptiei. Nu exista de loc loturi de politicieni mai buni fata de alte generatii de oameni intelectuali. Corpul penalilor si vanzatorilor de tara si de inteligenta artificiala ai ajuns ca ei sa reprezinte interesele tarii ai Romaniei, de asta nu se vrea sa fie ceva mai bun in materie de stat si puterea politica de stat in continuare.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CEL MAI BUN GUVERN NU EXISTA IN ROMANIA”

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!