CEI DE LA GUVERNARE ACUM NU AU FACUT NIMIC PENTRU TARA

Coalita penalilor d elux, nu au facut absolut nimic pentru tara, si numai pentru clanurile mafiotice de lux. Numai cu ideea si cu o mare iluzie ca ei guverneaza tara dupa manualele scolale, este o mare poveste politica. Astfel incta, idea ca avem de forma un program de guvernare si care curge numai miere si lapte, prin cresterea infaltiei si lipsa solida de milioane de locuri de munca si zero kilometri de autostrazi si spitale regionale, sunt monstrele politice ale elitelor penale.

Economia Programului de guvernare PSD si ALDE, nu este de loc de increderii politice de guvernare in continuare pentru Romania. Se spune  unei marionete de penalii si care face pentru ei legii si acte normative. La guvernare afacerile de coruptiei continuu si merg bine mersi mana in mana, cu marea saraciei din mediul rural. Lucratorii penalii de la guvernare atat Parlament si majoritatea parlamentara, au creat Guvernul penalilor care doneaza miliarde de euro, catre clientela selectiva privata. Nu mai vorbim ca nu avem de loc institutii de investitii interne in infrastructura si inzestrarea procesului economica de cresterii a nivelului de trai si stabilitate politica interna.

 

Acest lucru insemnna, ca colaita PSD si ALDE gverneza la putere in numele clienteli politice meschine care pune in sub ordine politica si multe labe penale asupra sistemului judiciar din Romania. Comisia de la VENETIA trebuie sa bina in Romania, sa vada cate comisii speciale ale partidelor penale au fost organizate si promoveaza toat felul de bobe penale si rachete penale impotriva independentei justitiei  si ale tututor drepturilor omului .

 

Sub marea Guvernare cu cele mai bune program de guvernare din lume, a crescut peste 200 de taxe si impozite masive in zonele piata muncii si cresterea economica care nu ofera de loc venituri inalte si pentru combaterea saraciei extrema. Angajariile in Sectorul economic si public a fost redus cu peste 30 la suta, flota de forta ocuparii tinerii pe piata muncii. Cu alte cuvinte, rata somajului este in anul 2018, de peste 2 cifre si care Guvernul PSD=ALDE nu creaza de loc locuri de munca pentru toti tinerii. Guvernatii nu lupta  de loc impotriva somajului si vor milioane de romani cu zero venituri, fiind cele mai imporante proiecte pentru tara.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !