CEA MAI VECHE POLITICĂ ARE ACUM ROMÂNIA

Cea mai veche politică are acum toată România sub guvernarea Ponta 3, care nu prevede performanţă politică pentru romani, pentru România, şi la nivelul de putere economică al romanilor care sunt acum cu cele mai mici venituri şi cu fără locuri de muncă, la circa 11 milioane de romanii cu drept de vot.

PSD reduce libertatea de gândire liberă în continuare, pentru a manipula pe electoratul român, cu creşterea economica de 3 la sută, care provine din creşterea datoriilor externe şi indexarea poverii fiscale la cel mai mare nivel din UE, pentru toţi romanii în anul curent.

 

Politica guvernamentală care au avut ca, timp de doi ani sub guvernarea ponta 1, 2, 3, au adus cea mai slabă politică economică şi pe măsură ce nivelul de trai era tot mai mic sau introdus record de taxe masive, care erau bani pentru pomenile electorale din partea partidelor private, care erau tot măsuri de austeritate şi anti-populare din partea regimului PSD, care prevede numai mizerie politică.

Politica organizată de partidele private de la ciolanele de lux, precum PSD, şi alte partide de 1 la sută, nu prevede o politică economică, privind modernizare în infrastructurii economice şi sociale, care are nevoie ca de aer de proiecte constructive şi serioase, deoarece regimu PSD, este tot mai mult preocupat de extinderea manipulării electorale în anul electoral 2014, cu reclame electorale, care prevad proiecte nerealizate şi multă minciună politică în toată ţara.

 

România nu are creştere economică de înaltă calitate de viitor, deoarece sunt milioane mari de romanii cu drept de vot, în continuare, cu fără locuri de muncă în toată ţara, din partea politicienilor de la guvernare. 

Politica PSD-ului, care este tot mai veche, va distruge toată România, unde acum prevede milioane mari de probleme economice şi sociale, prin numărul mare de taxe, puterea scăzuta de cumpărare a cetaţeanului, lipsa locurilor de munca, şi privatizarea statului de drept, care prevede politizarea statului român la maximum.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro