CEA MAI SLABA GUVERNARE SI POLITICA DIN ROMANIA

 

Guvernarea oamenilor nu are România şi are o guvernare plină de partide private prin baronii locali şi naţionali, de cea mai mare adunătură de clientela politică de partid, la ciolane de lux, pentru a reduce tot mai mult, libertatea economică şi socială, pentru o noua vânzare de romanii la zona sclaviei severe în formă avansată, sub guvernării socialiste(PSD).

 

Tara noastră se află pe primul loc în Uniunea Europeană, în luna septembrie 2014, la scăderea cresterii economice şi ale locurilor de muncă şi scăderea nivelului de trai, cu peste 70 la suta. Reducerea investitilor pentru anul 2014, a fost de peste 40 la sută, prin reducerea masivă ale fondurilor europene din porţia Romaniei de la Comisiei Europene.

 

 

Politizarea economică asupra României, prin cea mai mic creştere  economică şi reducerea masivă ale locurilor de muncă de bună calitate, au fost sustinută de programul de guvernare al PSD, şi adoptată de cea mai slaba majoritatea parlamentară, care prevede guvernul socialist, şi care nu respectă legile adoptate de Parlament şi care guvernul Ponta de la PSD, se consideră şi se manifestă împotriva Parlamentului, deoarece România nu mai are de mult, un Parlament să fie al oamenilor.

 

 

Programul economică şi de guvernare, al guvernarea politică PSD, prevede două rectificări bugetare foarte negative, prin reducerea masivă ale investiţiilor publice si private cu peste 56 la sută, precum cu peste 100 de miliarde de euro, numai în anul 2014, şi lansarea de guvernarea ai poverii fiscale prin guvernarea de taxe şi iar guvernarea de noi impozite, cu 37 la sută, au fost indexate toate taxele şi impozitele ale românilor.

 

Principalul vinovat de căderea economică şi al nivelului de trai, prin reducerea locurilor de munca de pe piata economică, este responsabil asupra poporului român, un guvern care nu este guvernarea oamenilor şi este guvernarea partidelor private de la ciolane de lux, cu fără programe speciale, adoptate la problemele mari din zona infrastructurii economice şi sociale, din toată România şi pentru românii.

 

România a suferit cea mai mare scădere economică şi politică la nivelul clubului Uniunii Europene, din partea guvernului Ponta de la PSD, cu cel mai slab program de guvernare asupra poporului român, şi prin lipsa ideilor economice de modernizarea infrastructurii economice de la zero, astfel încât România are o crestere economică de sub 1 la sută , şi o reducerii ritmul cresterii economice de peste 45 la sută, prin creştrea şi somajului la zona tinerii romanii cu peste 1 milion de persoane, programate pentru anul 2015.

 

Guvernarea socialistă din România, nu a avut nicio reformă economică şi socială curajoasă, întrucât tara noastră, avut cea mai mică crestere economică şi scăderea masivă ale locurilor de muncă, din Uniunea Europeană, pentru România în perioada 2012- 2014. Guvernul Ponta 3, a administrat pe România, prin cea mai mare ploaie de ordonate de urgentă, date de clientela politică de partidele de slabă factură politică pe piata politică din România.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro