CEA MAI MICA ECONOMIE ESTE DIN CAUZA GUVERNULUI

 

 

Cabinetul român care este politizat şi nu vrea democratizarea tuturor domeniilor economice , nu vrea masuri şi reforme de prima mană privind reducerea poverii fiscale cu forta de muncă, care este tot mai activă, şi cu fara milioane de locuri de muncă, de bună calitate şi durabile, dar mediul de afaceri in Romania, nu sunt ajutate de loc de catre statul roman, sa se ridice la nivelul oamenilor, si nu sunt deschise noi IMM-uri, in România, din cauza ca nu avem un guvern de gândire economică si avem un guvern de gandire de afaceri de corptiei.

Calitatea guvernarii Ponta 4, a stabilit lipsa solidă de reforme economice şi sociale, cu precădere la scăderea in continuare a ofertelor de muncă şi la cea mai slabă crestere economică, prin reducerii accelerată a veniturilor oamenilor, şi o nouă recesiune economică, cu scaderii masive ale afacerilor străine, in infrastructurii economice in România.

 

 

La guvernarea partidelor, parlamentare si private, la guvernarea lor, au scăzut nota economica de tara, la sub 45 la sută, pe arena afacerilor internationale. România nu are o bună putere de guvernare, care se vede in procesele economice de tara. O noua scădere economică este in exclusivitate din munca Guvernului Ponta de la PSD, prin zero reforme reale si durabile, astfel nu avem infrastructura economică  modernă, şi nici progresul scoial.

 

Guvernul PSD,  care este impotriva României, se află intr-o situatie dificilă, deoarece nu vrea sa guverneze, face noi acte de corptie, nu are programe de guvernare asupra mediului de afaceri prin economiei de dezvoltarii, iar mediul de afaceri se luptă cu birocratia afacerilor de coruptiei din partea regimului de partide private, care vrea numai scăderii economice si de venituri pentru cele 22 de milioane de persoane in România.

Regimul cu multă politică si zero gândire economică si socială, nu prevede in anul 2015, modernizarea şi dezvoltare legaturile multiformale, reciproce avantajoase intre statele europene in domeniile economice, lipsa de largirea domeniilor tehnico-culturale, in domeniul tursimului, precum si in industria protejarii mediului uman, de către sclavagismului partidelor private de la guvernarea baronilor de partide private.

 

După ce somajul in randul tinerilor este din 1200 de persoane la 78 la sută, şi care nu au resurse financiare, insa nu sunt accelerate reforme la realitatea economică de către Guvernul socialist in România, reforme structurale şi divizarea economică in regiuni de tara, nu sunt şi nici nu vor fi din partea guvernului PSD.  Iar eforturile fiscale, masurile de cresterea şi dezvoltarii economice, desigur, nu avem, din partea Guvernul PSD, nu oferă ajutor oamenilor şi economiei private, nu prevede reducerea poverii fiscale, pentru crearea de oferte de muncă, de care sunt nevoie pentru românii.

Dar somajul, care produce cele mai multe crize economice şi produce efecte negative, este expresia guvernarii regimului PSD, privind nu crestere economică dsi nivelul de tari. Iar milioane de românii se luptă pentru existentă şi pentru a plătii mizerile politice ale majoritatii  parlamentare, care sunt pline de fontome politice si care nu au nici o viziune de tara, decat afacerilor de coruptiei şi coruptia de la vârful guvernului, pentru ridicarii poverii fiscale. România are nevoie de un nou guvern cu alternative de guvernare economica, pentru romanii si nu pentru partide private, care sunt vândute la afacerilor de coruptiei si comertul cu sclavii români.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saracie lucie, saracie curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt impinse la periferia societatii civile. Trebuie mai multe politicii publice durabile si structurale , adica politici de ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, Nu e pentru acces gratuit la securitate sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresiei obligatiilor fundamentale, avand in vedere ca drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului sunt din ce in ce mai des incalcate si nimeni nu face nimic pentru a stopa abuzurile de separarea puterilor in stat, si putere si acest lucru ajungand -se la o multime de multiple genuri de discriminare si discriminare . Comunitatea omului nou a drepturilor omului a declarat ca trebuie sa fie respectate drepturile omului cu accent pe libertatea presei de orice entitate sociala.