CEA MAI MARE POLITICĂ SE PROMOVEAZĂ ÎMPOTRIVA ROMANIEI

Cea mai mare instabilitate politică se promovează împotriva României, acum din partea tuturor partidelor de la guvernare, care au creeat cea mai mare instabilitate guvernamentală, pentru reducerea tuturor creşterilor economice şi pentru reducerea numărul de oferte de muncă din toată Romania.

Actualele partide din USL, care acum în mai multe judeţe sunt destrăbălate de mult timp, ca alianţa electorală, au demonstrat timp de 2 ani, de guvernare cu cea mai mare majoritate parlamentară de 90 la sută, că nu au avut niciodată propuneri legislative sau programe de dezvoltarea infrastructurii economice din actuala lor putere executivă şi legislativă comună.

 

Potrivit programului de guvernare economică şi pe care nu l-au adoptat, au dovedit că se derulează cu lipsa mare de măsurii economice şi că au model de guvernare pentru ţară, numai crize politice din partea tuturor partidelor private ale USL, precum USD.

 

Criza politică în Romania nu este şi este criză guvernamentală din cauza politicienilor de la partidele private din fruntea României, deoarece se certă pentru funcţii publice şi pentru extinderea ciolane de lux şi mai mari şi pentru că romanii din ţara lor mama şi tata să fie sclavii la firmele străine şi pentru vânzarea valorilor spirituale ale poporului roman.

 

Guvernul Ponta 2, doreşte desemnarea guvernului PSD 3, cu fără PNL la guvernare, cu o restructurare guvernamentală de sub 20 de ministere din partea USD, pentru a frauda toate alegerile europene şi pentru desemnarea candidatului din partea USD, şi nu din partea USL, la alegerile electorale din 9 noiembrie 2014.

 

Partidele mari de la guvernare au reprezentat tot timpul şi în continuare numai interesul clienţilor politici de la clientela politică privată, pentru toate partidele private din cadrul USL, astfel însă reducerea măsurilor economice să fie reconfirmată de vânzătorii de ţară de la PSD şi alte partide tot mai mici.

 

Acum începe să vină o nouă democraţie politică, când se va trece la zona opoziţiei şi un partid de dreapta, pentru a începe cu adevarat că toate partidele politice de dreapta de la zona parlamentară, să facă cea mai dura şi severă opoziţie, prin proteste politice la adresa regimului Ponta din PSD.

 

Sunt şanse de 75 la sută, ca toate partidele de pe arena politică de dreapta, după europarlamentare, să declanşeze o procedură electorală, privind alegerile anticipate, dacă şi numai dacă Guvernul PSD 3, va încălca tot mai mult în picioare statul de drept, adică împotriva valorilor fundamentale europene, care sunt cuprinse în Cartea Europeană.

 

Noua majoritate parlamentară de la partidele private tot mai mici, în fata romanilor cu drept de vot, va fi de sub 50 la suta, din partea partidelor parlamentare, printre care PSD şi alte partide de un la sută, care vor numai privilegii politice de la Romania, şi fără să aducă locuri de muncă la milioane de romanii care sunt acum cu fără oferte de muncă.

 

Potrivit alegerilor europene partidele de dreapta, au cele mai multe credite electorale, precum PMP, PSD, PRM, PNL şi alte partide, de peste 60 la suta, care se află în redresare de voturi mai multe, fata de partidele de stânga, care nu au viziunii politice pentru a fi deschişi spre viitor.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro