CEA MAI DURA CAMPANIE LA ROMANII DIN STRAINATATE

Politicienii europeni din Marea Britanie continua cea mai dura campanie la adresa comunitatii romanesti din strainatate, cu ajutorul mass-medie din Regatul Unit.

Peste 90.000 de cetatenii romani care muncesc in Marea Britanie, pentru cresterea economica din Londra, sunt in continuare discriminati de unele partide politice din Marea Britanie care urmaresc sa castige capital politic si mai multe fonduri europene din partea Uniunii Europene, prin adoptarea de noi discursuri de doi bani, prin mass-media din Longra, pentru denigrarea romanilor.

Romanii care muncesc pe alte meleguri sunt tot timpul discriminati de toate tarile din clubul Uniunii Europene, deoarece muncesc foarte mult si munca lor este foarte ieftina fata de altii europeni, precum englezi care n-au muncit o zi in viata lor, pe cat mai putini bani din partea crizei finaciare din partea tarilor bogate din Uniunea European.

Tarile care sunt in UE, nu sunt la prima abatere, cand promoveaza prin presa engleza, cea mai agresiva campanie de discriminare la cei peste 5 milioane de cetatenii romani care muncesc in Regatul Unit, si in alte tarii din Uniunea Europeana pentru comunitatea romaneasca de acasa.

Guvernul Conservator din Marea Britanie, au difuzat mai multe reclame de anti-europene, precum cetatenii romani, care ii avertizeaza pe englezii ca romanii le-au furat britanicilor toate locurile de munca si locuintele sociale, sau au fost aglomerate scoliile si spitalele de pe teritoriul Marii Britanii.

Romanii nu au plecat din tara lor mama, ca era mai bine in tara lor mama, si din cauza ca toate Guvernele ale Romaniei, ,,Nu au creat niciodata locuri de munca cu plata tuturor asigurarilor sociale si de sanatate” si au creat in cei 23 de ani, numai locuri de munca la negru si pe cati mai putini bani, din partea angajatorilor romanii sau europenii din zona privata.

Peste 5 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, sunt in anul 2013, la munca pe alte melegauri din strainatate, cu fara plata tuturor asigurarilor de sanatate si sociale din partea tuturor Guvernelor europene, care ii umileste pe romanii in continuare ca pe sclavii europei.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro