CEA MAI BUNĂ VIATA ESTE AŞA

Cea mai bună viată este aşa, precum prin multă rugăciune, deoarece rugăciunea reprezintă lumina sufletului nostru, care v-a avea cea mai bună şi de înaltă calitate, o comunicare cu trupul prin suflet, să fie mai curat şi mai plin de dragoste, pace, iubire făţă de natură şi precum făţă de  măsură a valorii care o dai în timpul confruntărilor cu oamenii care se cred că sunt mai presus de Dumnezeu.

Inima nu are limbă, dar nu trece o clipă şi comunică cu sufletul, dar atunci când creştinu vrea să cerceteze cu adevărat de la viaţă să fie mai bine şi nu împotriva oamenilor, o va face cu cea mai mare putere din el, prin care o transmite la cei din jur, care au putere în credinţă ca el.

 

Dacă vrei să te lepezi de satana într-un adevăr, precum te-ai lepădat de tine şi te-ai dedicat lui Iisus, El te-a schimbat în izvor de apă vie şi de asta este foarte important să fie cât mai multe fapte bune din sărăcia ta, care contează foarte mult în fata lui Dumnezeu.

Iisus i-a zis, Dacă voieşti să fii desăvârşit, du-te, vinde averea ta, dă-o săracilor şi vei avea comoară în cer, după aceea, vino şi urmează calea cea bună. Cei care vând ţara lor mama şi tată, pentru cresterea sărăciei severe şi sclaviei modernă, vor vinde sufletul lor, la satana, şi vor muri după moare, în cele mai mari chinuri şi cu extindere la toată familia lui.

 

Nu contează că nu îl vezi pe Dumnezeu în rugăciune şi contează unde este acum, contează că hai o comunicare mai bună cu Dumnezeu, şi contează să Îl ai pe Dumnezeu în inimă, care este biserica ta cea mai sfântă. Nu mai faptele bune te mai ţine în viaţă, să fii copil, iar când dai în Dumnezeu, ai murit de mult timp.

Nu uita Să Te rogi în fiecare zi, pentru ca Dumnezeu să nu uite de tine şi să nu uită Să te trezească în fiecare Dimineaţa. Persoanele care creează milioane mari de probleme în această viată, sunt nimeni şi vor avea mult de plătit, atunci când v-a fi lumea lor cea mai dragă, deci Dumnezeu nu doarme niciodată şi nu se trage din oamenii care sunt plinii de păcate.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.