CEA MAI BUNA CRIZA POLITICA ESTE IN ANUL 2018

Cea mai buna criza politica este acum In Romania d ela Revolutie, dar acum toate lumea stria de la bun inceput ca Guvernul PSD/ALDE 3, nu vor guverna de loc o guvernare serioasa.  Este prea usora criza politica de azi, si trebuie sa fie o noua Revoultie Politica la adresa clasei politice meschine, de ce, ca ei cer doar voturi si nu aduce nimic bun, la afacerile politicilor publice interne. Criza politica trebuie sa lanseze si sa difuzeze imediat alegerile anticipate. Este nevoie de astfel de guvern politic si cu un program serios de guvernare, astfel incat sa promita romanilor, toate promisiunile electorale la timp.

Toate guvernele politice a fost o insulta la adresa democratiei moderne, nu au fost de loc in stare sa lanseze si sa fie agentii politici la agentile guvernamentale pentru guvernarea democratica si nu afacerile de coruptiei si zero justitiei sociala acum. Nu vrea nicio majoritate parlamentara sa ocupe de guvernare acum. Ele sunt mai lipsite de credit politic dintre clientii si politicienii penali acum pe functii publice. Alianta PSD-ALDE se opune sa guverneze , din cauza ca nu exista alternativa reala, si durabila la toate abuzurile guvernelor sociale si care sunt cu numele la adresa Protec’ieisociale din Romania.

S-a creat cea mai buna criza politica si care inca mai creeaza alte noi reforme fiscale si care sa nu fie de loc pe gustul romanilor, lasa ca mai vine alt Guvern cu noi promisiuni electorale extravagante si zero masuri sociale si reforma zero asupra crizei economice de azi, care nu produce si nu ofera de loc noi locuri de munca si numai cresterii peste alte noi cresteri economice si zero modernizarea infrastructura macro-economica si sociala durabila. Romania, este singura tara din cele 27 de state, care nu are un Program si proiecte regionale pentru acces la dezvoltarea economica si locuri de munca mai bine platite pentru toata clasa sociala, ce nu au de loc clasa de mijloc si respectarea drepturile la o sursa de venit asupra unui venit decenta .Declaratiile de la ultimele ore in cazul crizei politice intre Guvern si Presedinte cu privire la lupta pentru putere si ca la anul sunt alegerile europene, nu rezolva de loc problemele reale si interne ale milioane de romani .

Toate partidele politice cu experienta de peste 20 de ani de munca pe piata politica si in sistemul politic romanesc, a distrus Statul Roman, care acum este a patra putere in stat, nu mai respecta de loc legea si nu vrea sa aduca o reforma radicala a sistemului politic, care inflenteaza negative toate sistemele publice din Romania, de la administatiei publica penala si pana la toate partidele politice fictive, fara platitoare de TVA si vrea numai munca la negru pe piata politica interna, pentru oferte electorale tot mai expierate si care prostii sa voteze dupa cum curge alcoolul din poverile penalilor.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor