IN ROMANIA NU EXISTA IN POLITICA DE LOC PARTIDE PENTRU TARA ASTA, TOATE VOR PUTERII SI NU AU NIMIC IN COMUN CU LUPTA POLITICA

In  Romania de discuta tot timpul de lupta impotriva puterii a afaceri de  coruptie,dar de la Mecanisme si  Cooperare si Verificare,maieste drum lung de  facut. Si  revizuirea  lefii fundamentale  este  o  problema politica din  partea coaliția PSD-ALDE de Ziua Constituției: Promovarea statului de drept, a independenței justiției și lupta împotriva corupției sunt valori care nu pot fi negociate, îngrădite sau eliminate si mai ales suveranitatea interna,nu  pot fi negociate.

 

ZIARULVIITOR.RO  face apel la instituțiile statului să respecte Legea Frundamentală nu doar în litera, ci și în spiritul ei. Șeful statului a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 decembrie, ziua Constituției României.

Într-un comunicat publicat pentru presa externa,noi declaram ca  principiul ce  sta la baza si in drepturile omului, trebuie sa sublinizeze  promovarea  directa  a  statului  de drept  si  a luptei  impotriva  saraciei absolute, saracie  relative, dar   si  raspunderea  procuroriilor  si  judecatoriilor daca nu  vor  sa  fie justitia  libera de  separarea  puterilor  in stat, astfel  se prevede  ca principiul  unui  proces  echitabil, sa  fie  la  guvernare.  Mass media din romania  subliniază că ”promovarea statului de drept și a independenței justițieilupta împotriva corupției, asigurarea integrității în funcțiile și demnitățile publice sunt valori constituționale care nu pot fi negociate, îngrădite sau eliminate”.

„În orice democrație, Constituția este expresia cea mai înaltă a valorilor unei națiuni și asigură acea legătură de încredere între cetățeni și instituțiile statului, esențială pentru dezvoltarea solidă și durabilă a oricărei societăți.

Sub imperiul Legii Fundamentale, de la a cărei adoptare prin referendum sărbătorim astăzi 26 de ani, românii se dovedesc mai uniți ca niciodată în jurul unor principii fundamentale, pentru a căror respectare militează activ, fără a mai accepta niciun pas înapoi. Promovarea statului de drept și a independenței justițieilupta împotriva corupției, asigurarea integrității în funcțiile și demnitățile publice sunt valori constituționale care nu pot fi negociate, îngrădite sau eliminate.

Ca Președinte al României, în temeiul atribuțiilor de a veghea la respectarea Constituției, îndemn toate instituțiile statului să țină cont nu doar de litera, ci și de spiritul Legii Fundamentale, condiție indispensabilă pentru buna guvernare a societății românești”, se arată în centrul de presa.

„Corupţia si saracia si saracie absolute,este de fapt si de drept, nu lupta impotriva coruptiei si promovarea ei, ca model program de guvernare de peste 27 de ani, in romania tuturor partidelor penale, ce este cel mai mare obstacol în calea dezvoltării economice şi sociale ca nub sunt de loc partide pentru mai  multa Romanie, Anual, în lume, se plăteşte mită de 1 trilion de dolari şi se fură prin acte de corupţie circa 2,6 trilioane de dolari. – UNODC – United Nations Office on Drugs and Crime”, a transmis Ambasada SUA.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !