CE VINE CE NU SE VREA

 

Se lanseaza un nou partid politica de extrema dreapta, dupa ce partidele politice din viata politica locala si centrala, au pierdut milioane de voturi, si mai ales nu au fost in stare sa mobilizeze milioane de tineri si care sunt cu zero venituri in continua. Alianta partidelor penale din Parlament, sfideaza tot mai mult si trage de timp, sa nu guverneze deact pentru cele mai onorate scandaluri intre partide politice penali si lipsite de chef de guvernarea reala si prosperitate economica , pentru toata lumea. Guvernarea tuturor guvernelor penale si mai ales cu resturi intelectuale la fara numar si in cresterii, au creat conceptul fundamental de sclaviei moderna pentru milioane de romani tinerii si cu copiii, care nu au de loc locuri de munca pe campul muncii, e subplatita in toata Romania.

Realitatea economica si sociala este crunta, din 27 de ani, la numai partide politice periculoase si ruinate de afaceri de coruptia publica guvernamentala in forma avansata si calificata la locul de munca. Scandalul intre coalitia guvernamentala PSD si alte partide de ciolane de lux, este cine sa aiba cat mai multe ciolane de lux, astfel incat sa nu vedem ca vor veni si programe de reforma sistemului social si incluziunii sociale. Acesta criza politica ieftina, scoate la iveala cum se practica sistemul de sclaviei moderna, asupra lucratorii romani care sunt la munca in Diaspora, si ca partidele politice din Parlament, sunt mai corupte de cat mediul de afaceri european.

Sunt numai actorii politici foarte slabi din toate punctele de vedere politic, social, uman , si care sunt pur si simplul, sclavii ai unor servicii de inteligenta moderna din tara si din afara tarii. De fapt, am vazut, nu si  numai desigur demisia in forma alba de teatru politic , ce sugereaza ca in spatele acestui scandal guvernamental ce ce prefigureaza sa aduca anumite rezultate politice, nu sunt in venirea sau nevoiea de alternativa politica moderna si durabila.

In opinia societatea civila si democratica, aceasta manifestare de lipsa de guvernare in conformitate cu programul politic de guvernare, are mai multa extravaganta nimima de vacanta politica si care nu este pentru plecarea Guvernului celui mai copt si corupt, dintre toate guvernele politice din viata Romaniei. Nu vine de  loc dezvoltarea economica si crestere economica, nu vor fi de loc firme mici si care sa fie agentii economici cu cresterea ofertei de munca in raport cu oferta si cererea locurilor de munca, dupa ce avem numai milioane de romani cu studii superioare, care sunt sclavii politicienilor europeni.

Falimentul politic se afla la guvernare. auto guvernare nu exista si mai ales nu avem de loc guvernare alternativa din partea opozitiei politice din Parlament. Trebuie desemnat un guvern legislativ in umbra care sa amendeze abuzurile de putere penala ale Executivului Dragnea si toata clientela politica de politrucii penalii la fara numar. Guvernul penalilor de factura ciuma rosiei, nu intervin de loc pe piata economica si piata muncii, pentru o crestere economica sanatoasa si sa sprijine mai ales industrializarea macroeconomice si micro-sociala, transporturi, aeroporturi moderne, infrastructura grea de drumuri comunale, regionale si europene, astfel spus, sa vedem ca mediul de afaceri ofere o cererea mai detaliata si normala pentru generarea locurilor de munca , concomitet, in vederea cresterii de calitatea nivelului de tari si mai ales sa ajute economia sa se dezvolte mai repede .

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !