CE TREBUI FACUT TOT MAI MULT

 

Un nou contract social si prin introducerea unui venit de baza ar trebui sa fie noua viziune de guvernare din partea Guvernului mondial. Nu se mai poate sa se guverneze din partea tuturor guvernelor din tarile democratice spre reducerii masive ale locurilor de munca din cauza mecanismului de mai multa dezvoltare a impactului tehnologiei moderne. Rata somajului si reducerea nivelului de trai si mai ales investitiile straine directe sunt marile probleme  fundamentale si economice cu care se confrunta multe state democratice in curs de dezvoltare din toate punctele de vedere.

Se merge spre mai putina dezvoltare economica si cu impact foarte redus asupra modernizarii sistemelor sociale din toate tarile in curs de dezvoltare, care au probleme mari pentru dezvoltarea numarului de noi locuri de munca pentru piata libera economica. Pentru un nou contract social, nu sunt asa de multe Guverne politice, sa se ridice asupra nivelului  inalt in calitate sociala,  in dezvoltare al managementului resurselor umane. Capitalul uman si cel sectorial,  nu comunica de loc pentru o mai buna dezvoltare, astfel incat bunastarea sociala si economica nu sunt de loc tratate de ,,buna guvernare mondiala,,. Exploatarea animalului social se pare ca este la moda de catre cresterea economica de stat, exploatarea  in nevoiea de mai mult de cat se produce prin munca omului. Sunt multe companii de toate formele de manifestare economice si comerciale,  care cer taxe si impozite tot mai mici, dar in schimb,  nu se ridica la cresterea si crearea de noi locuri de munca pe piata locurilor de munca, astfel incat ofertele lor sunt tot mai slaba platita si goale in afirmare, dar cererea are probleme majore de integrare pe campului muncii. O fi locuri de munca la piata locurilor de munca tot mai slabe platite si care nu prevede de loc ca sunt incluse drepturi economice fundamentale?

 

Nu a fost de loc particularizata o forma de modernizarea directa asupra dezvoltarii locurilor de munca cu venituri mai mari. Astfel marile probleme economice prin criza economica care se extinde tot mai mult, nu tine cont de valorile fundamentale si mai ales nu au principii de loc in credinta valorilor traditionale. Scopul si obiectivul lor de activitate intelectuala economica, este si se vede pentru exploatarea individului tot timpul pe piata libera economica. Lucratorii  vor locuri de munca de lux, asa cum sunt politicienii penali cu numai afaceri cu taxe si impozitele lor. O  fi locuri de munca de care nu se numesc locuri de loc de munca, care nu au contracte de munca si mai ales contractul social cel modern.  Cu o  tehnologie tot mai puternica, si cu marile probleme de adaptare ale tuturor marilor companii mondiale, pe sectorul de crearea de locuri de munca prin lipsa celor mai bine platite locuri de munca si cu respectarea in vederea ale drepturilor sociale si de securitate in sanatatea mintala a individului. Liderii de afaceri de toate genurile, sunt mai rai de cat liderii politicii penali,  doar   ca ei guverneaza dupa mult profit din orice fel. Animalele economice si sociale, au redus impactul in dezvoltare si crestere a capitalului uman in continuare.

De ce nu vin numeroase milioane de locuri de munca in toate statele europene si din cauza lumei contemporana, pentru ca intreprinderile private se caracterizeaza dupa forma contractele dubioase si periculoase, cu liderii politici penali din toate guvernele asa spuse democratice. Comportamentul lor sfidator si periculos asupra violari drepturile la munca si la dreptul la un nou contact social, sunt mai periculoase de cat angajarea in crizele economice care sunt de partea bancilor comerciale si care sunt producatoare de materii prime de tot mai  ieftine in credite financiare artificiale. In doua zeci de ani, problema mondiala in lipsei de dezvoltare sectorului muncii, in lipsa de milioane de locuri de munca noi la nivelul mondial. Globalizarea locurilor de munca nu este in pas cu cresterea economica de stat, deci nu exista de loc cresteri economice pentru ridicarea nivelului de trai si mai ales pentru combatere a ritmul in rata somajului sa fie mai mica,deoarece cresterea economica de stat, aduce numai venituri ridicate la agentii economice si nu pentru motivarea directa a individului.

Trebuie sa se produca noi sisteme sociale mondiale, mai mult accent pe inovare si formare directa, si cresterea economica de bunul simt,  trebuie reprimata in toate programele politice si economice de guvernare asupra economiei mondiale.

 

Cea mai mare provocare din partea multinationalele de azi, sunt ca nu au acceptat izvorul  de mai multa extindere de locuri de munca prin mai multa dezvoltare si mai ales nu vor sa ofere spre extinderea de noi reforme economice si  fiscale, dar trebuie sa nu mai ceara poveri fiscale  mai mici de la guvernele democratice, deoarece ofertele lor in sectorul muncii sunt tot mai lipsite de diversitatea locurilor de munca sa fie spre  mai inalta globalizare economica. Omul trebuie sa fie om si educat! care are scopuri si obiective majore de dezvoltare si mai ales de crestere, prin modernizarea drepturilor civile si mai ales dreptul la libertatea de exprimare , care azi, nu mai exista de loc o guvernare exprimata spre mass-media libera.  Generatia de zi are mari probleme deoarece se face afaceri economice pentru a livra numai liderii politice care fac lobby asupra unor mega companii private, care produc masiv tone de idei in lipsa de geografia tehnologica. Coruptia si saracia, sunt modele lor guvernare ale guvernelor celor mai inapoiate si lipsite de viziuni pe termen mediu, de guvernare in guvernele lor foarte mici la viata politica democratica de azi.  Guvernului mondial, sa se aplece mai bine asupra combaterii sclaviei mondiale si mai ales sa reduca din decalajele dintre oamenii ,,bogati si saraci,, dar care este activitatea lor de munca intelectuala spre mai multa modernizare a impactului economiei moderne.

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!