CE SE FACE IN CONTINUARE

 

Guvernul Ponta 4, și PSD, sunt corupți și -au pierdut dreptul de a guverna această țară, în timp ce România a rămas cu fără guvern care să se declare că este dispus să ofere să guverneze această țară. Presiunea opiniei publice prinde demers spre trimiterea demisei Guvernului Ponta cu toți penalii de partide private. Afacerile economice nu sunt în creștere, deoarece avem un guvern care se declară guvernarea tuturor penalilor și nu oferă o guvernare a oamenilor de afaceri cu taxe și impozite de nivelul României.

Procurorii din România sunt pe urmele politicienilor penali și care fac alte noi contracte de afaceri de corupției cu statul român . Comisiile de specialitate pledează pentru respectarea legii fundamentale, asupra tuturor politicienilor indiferent de factură de partide politice, întrucât România să nu fie iar guvernat și vândută la guvernarea tuturor penalilor și care au programe solide, de sclavia legislativă și comerțul cu sclavii români, fiind astfel locuri de muncă care le face cu venituri tot mai mici. Guvernarea de azi de factura stângii penale, au foarte multe rebuturi politice bolnave după afacerilor de corupției publice cu puterea de a guvern pe această țară.

Pentru că întru-adevăr este nevoie de afla dacă avem o clasa politică să fie pregătită de alegerile generale, trebuie ca politicienii sau Șefii de marile orașe, să nu fie condamnații din nou pe listele electorale, deoarece vor face tot mai mult rău și vor începe să vândă pe milioane de români la cele mai înalte forme de sclaviei de multiple penale în formă avansată.

Sub guvernarea tuturor penalilor de factură PSD, nu oferă prea multe privilegii statului român, de a fi cu un guvern de reforme și programe importante de țară, din sub punctul de vedere politic și economic, deoarece se declară tot mai mult ca fiind o guvernare plină de clienții de partide private, asta probabil ca va fi o nouă ofertă politică la alegerile municipale.

Politicienii de opoziție au lansat o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului tuturor penalilor și cu milioane de dosare penale la DNA, privind focare înalte de corupției, acest protest democratic se află la un acord de noi forțe politice să prea guvernarea cei care au întru-adevăr, ceva de oferit pe masa Guvernul al României. Noua afacere oferă un guvern de altfel de politică prin multă muncă și mai puține scandaluri de corupției, astfel încât comisiile de judecată, să fie cu timp mult mai mult pentru eliminarea politicienilor cu dosarelor penale din Parlament.

Este nevoie de creșterea economică asupra modernizării nivelului de trai, este nevoie de drumuri regionale moderne, este nevoie de investiții solide , în sistemul de educației publică, este nevoie de refacerea tuturor  aşezămintele culturale care sunt: căminul cultural, casa de cultură, universitatea populară, şcoala populară de arte şi meserii, centrul de cultură,  și azile de batrani de stat.

Șefii de orașe mari și sub urbane, sunt singuri care au deschiderii mari spre marile reforme administrative în administrația publică locală, astfel încât dacă partidele politice își reactualizează oferta electorală cu iar baronii de partide private, pierde tot mai mult cei cu drept de vot, și nu politicienii penali și la guvernare din nou.

Liderii europene, îl consideră pe șeful penalilor de azi la guvernul social, cel mai corupt lider european, cu multe acte de corupției,  având în actuala coaliție guvernamentală, numai parlamentari cu multe dosare penale pentru afacerlor de corupției la guvernare timp de 26 de ani de politică democratică sălbatică și efectele se vând tot mai bine în această țară.

Agenții politici sub guvernarea Ponta 4, rămâne sub focare multe de afaceri de corupției cu puterea oamenilor, pentru a desemna o nouă lovitură de stat împotriva luptei anticorupției și nu abolirea politicienilor penali deasupra României, care guvernele Ponta 4 și PSD, nu au fost niciodată pentru a fi zero corupția publică pe taxe și impozitele românilor, în schimb, au indexat masiv povara fiscală, ca să fie cel mai multe focare de afacerilor de corupții cu liderii de afaceri din clubul Uniunii Europene pentru România.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro