CE SE FACE CEL MAI MULT

 

Avem cel mai copt și corupt guvern din clubul Uniunii Europene, respectiv guvernul PSD, și alte partide pline de scandaluri de corupției din programul de guvernare ale partidelor private, care sunt obligate de legea fundamentală, să plece de la guvernare, pentru că fac noi afaceri de corupției cu puterea lor politic, prin presiuni, șantaj politica la mediul de afaceri, care nu cotizează la adunătura asta de partide de guvernarea ciolanelor de lux. Societatea civilă din România, cere un nou guvern pentru noi planuri de guvernare sau având o nouă viziune de guvernare mai loială cu mediul de afaceri , care să ajute la creșterea economică să producă milioane de locuri de muncă, de care sunt azi nevoie pentru România pentru poporul român. 

Guvernul anti-corupției și sclaviei de multiple severe, nu avem în România, încă toate scandalurile de corupției de marca PSD, cu liderii greii de la propriul lor partid, au făcut o guvernare slabă și care nu oferă nimic în anul 2015. România trebuie să treacă spre pas cu pas pentru a nu mai fi guvernată din nou de politicienii penali, de la cel mai corupt partid din UE, și alte partide mărunte, care nu țin la interesul fundamental de țară, la guvernare, deoarece sunt peste 80 la sută din români cu drept de vot care sunt foarte săraci de la zi la zi, un popor plin de milioane de oameni foarte săraci.

Primul pas pentru mai multe puterii de guvernare economică și socială, de calitate și cantitativ, se impune, spre construirea unui stat puternic și care să aibă încredere în firul ierbii, mai cu multă incluziuni sociale, echitabil și în valorificarea potențialului de resurselor umane, fiind un principul care trebuie să conteze pentru această națiune, astfel se alege praful de această țară.

Nu toată lumea din România este de acord cu o guvernare mai plină de penali și rebuturi politice expirate, e nevoie de o guvernare mixtă și având în vedere altfel de politică de guvernare din baza realității economice și financiare, care prevede acum peste 22 de milioane de numai probleme economice, din partea partidelor private, de pe arena politică în România și respectiv cu mafia de grupuri de interese sub marca PSD.

Toate guvernele care s-au perindat timp de 26 de ani, la Guvernul al României, au făcut numai politică expirată și nu au fost în stare să meargă spre drumul de reforme și programe importante de țara, dar în schimb, au făcut numai contrate de corupției de cu statul român, pentru a-și bate joc pe față  de această națiune. România are nevoie de justiției liberă, dreaptă, independentă, pentru a lucrat mult la viața ROMÂNIEI, deoarece sunt foarte multi politicienii penali, care sunt escroci, derbedei, care au generat numai schimbări spre binele partidelor private, și zero reforme sau guvernarea românilor în această țară.

România este în plină criza politică de lipsă solidă de valori și principii fundamentale de guvernare totală unde nu pătrunde de loc nicio crestere economică și unde rata somajului în zona tineri român, se ridică la peste 80 la sută în creșterii rapide. Numai din partea partide mafiote de clienții de partide, a avut parte Romania în cei 26 de ani, de schimbare de regim politic, cu un regim politica profund de cadre politice expirate și care sunt azi anchetați de către comisiile de judecată, pentru afaceri de corupției de stat, și de subminarea interesele economice și sociale de baza ale statului roman, timp de 26 de ani, de politica de clientelă politica și guvernarea tuturor penalilor de lux.

ZIarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro